A Káosz Királynője

Hillary Soros elkötelezett társa és követője a káoszteremtésben, mint az alábbi kis hír is mutatja. Csak a politikai hatalom és haszonszerzés számít. A szolidaritás teljes hiánya amúgy is jellemző Hillaryra és az egész Clinton családra. Lásd „Clinton doctrine. Smart power”, ahogy Maidhc Ó Cathail – Diana Johnstone  ( http://www.counterpunch.org/author/maidhc-o-cathail-diana-johnstone/ ) interjúban olvashatunk róla.

Hillary Clinton: the Queen of Chaos and the Threat of World War III

Hillary Clinton elállt attól a szándékától, hogy hirdetési blokkot vásároljon a Weather Channel TV csatornánál, miután Eric Trump ’VELEJÉIG GONOSZ ÉS BETEGES’ ötletnek nevezte ezt az elképzelést.

Hírdetés

Bob Frantz vezette Ohio talk show interjúban, a GOP* -jelölt, Donald Trump fia erőteljesen bírálta Hillaryt, hogy 63.000 $ dolláros hirdetési időt vásárol, és “jellemző politikus” magatartásnak nevezte ezt a cinikus lépés.

Október 6-án virradatkor Hillary Clinton kampány stábja egy nagy hirdetési blokkot készült vásárolni a Weather Channel TV csatornától, a csatorna Matthew hurrikánról szóló folyamatos beszámolójának időtartamára. Ezt a tervet nevezte Eric Trump “Velejéig gonosz és beteges.” Ötletnek.

* GOP – Grand Old Party (Republican Party) a republikánusok ’úgymond’ beceneve

Fordítás: Urthvas Bethad

Forrás: Breibart

Kategória:Hírek, Külföld, Publicisztika, Valóság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »