A kanadai zsidók egy 96 éves német veterán kitoloncolását követelik

A kanadai zsidók egy 96 éves német veterán kitoloncolását követelik

Vádlói szerint a a világháború idején tolmácsként dolgozó, a mai Ukrajna területén született nemzetiségi német 90 ezer ember meggyilkolásáért felelős.

A zsidók felsőbbrendűségét hirdető B’nai Brith Canada felszólította Justin Trudeau miniszterelnököt, hogy tegyen meg mindent Helmut Oberlander második világháborús német veterán Németországba történő kitoloncolásáért.

A cionisták által megszállt NSZK-ban már tárt karokkal várnák a 96 éves matuzsálemet, hogy bíróság elé akarják állíthatássák. Oberlander ukrajnai születésű mennonita német, aki tolmácsként dolgozott az német SS vezetése alá tartozó egyik félkatonai egység, az Einsatzgruppe alakulatainál, ezért most 90 ezer oroszországi és ukrajnai lakos megölésével vádolják.

A 95 éves keleti fronti veteránt az elmúlt 25 év során négyszer is megfosztották kanadai állampolgárságától, de három alkalommal sikeresen fellebbezett a bírósági határozat ellen.

Hírdetés

„Kanada nem engedheti meg, hogy csúfot űzzenek igazságszolgáltatásából” – fakadt ki Michael Mostyn, a zsidó ultranacionalista szervezet vezérigazgatója.

A kanadai legfelsőbb bíróság egyébként tavaly decemberben visszavonta Helmut Oberlander 1960-ban megszerzett állampolgárságát.

A B’nai Brith szerint „a több tízezer ártatlan polgári lakos haláláért felelős SS halálbrigád tagjának kiutasítását halogatni – ez arról tanúskodik, hogy a történelem feledésbe megy, és tanulságait nem vonják le.”

Majd a továbbiakban eképpen folytatják a követelőzést Kanada teljes társadalma nevében: „Nincs több késlekedés. Nincs több föllebbezés. A kanadaiak igazságot követelnek, és minden további huzavona az igazság megcsúfolása”.

Az üggyel kapcsolatos médiafelhajtás és üzengetés valószínűleg annak tudható be, hogy a 2020-ban, 75 évvel a Tengely veresége után Helmut Oberlander lehet az egyik utolsó, még élő német származású második világháborús veterán, akit nyilvánosan meg tudnának hurcolni.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »