A Kanadai Magyar Hírlap Papp Lajost gyalázta – sokszor mondtuk, de megismételjük: elég volt!

A Kanadai Magyar Hírlap Papp Lajost gyalázta – sokszor mondtuk, de megismételjük: elég volt!

Sajnos közel és távolabbi múltú magyar történelmünkben mindig is voltak rongy semmirekellő emberek, akiket én csak “fehérjehalmaznak” szoktam hívni, hasonlók,mint az alant firkáló feltehetően hason nevű elődjétől semmiben nem eltérő Lázár Györgyhöz , aki létével is rontja az hírek szerint tiszta kanadai levegőt.

Nem is pazarolnám rá drága időmet érdemtelenre, ha nem Papp Lajosról általam és nagyon sokak által megalapozottan nagyrabecsült és tisztelt szívsebész professzorról és nem Vass Albertről az egyetemes emberi és magyar kultúra egyik legnagyobb alakjáról lenne szó írásában

Nem megvédeni szeretném a megvádolt két embert, mert nincs szükségük védelemre, kettőjük életműve csiszolt gyémánt és példakép.

Sokkal inkább fel szeretném hívni mindenki figyelmét a szomorú valóságra, melyet ez a firkálmány is mutat és arra, hogy magyarul is sajnos beszélő idegenek és hontalanok műveletlen és gyűlölködő siserehada fenekedik drága Hazánk és Nemzetünk ellen.

Ez most különösen fontos, hogy a magyar választók ismét rendkívüli állomáshoz érkeznek: néhány hét múlva dönteniük kell sorsukról, merre fordítják közös Hazánk szekerét. A sajnos még kivívandó teljes nemzeti önrendelkezés megszerzésének és megszilárdításának , a közel és távolabbi múlt tömeges bűnelkövetői felelősségre vonásának irányába vagy minden marad a régiben!

Elég volt az ígéretekből és nem teljesítésükből, elég volt a marxista-leninista hamis történelem oktatásából terjesztéséből, ahol Vass Albertet továbbra is ” fasiszta háborús bűnösként” mutatják be, mint ez a senkiházi, aki a drága Papp Lajosra emeli piszkos kezét! Elég volt a megfelelés-kényszeres és hátráló kül- és nemzetpolitikából és a teljes igazságtétel helyetti dagonyázásból.

Felhívom a választók figyelmét csak nehezen hallható tiszta hátsó gondolatok nélküli hangokra és hiteles személyiségekre, nagyon figyeljenek a ma kezdődő kampány minden részletére, mert óriási a tét és az ezzel párhuzamos veszély!

Legfőképp mindenki vegye elő emlékeit, mert fontos emlékezni a meglebegtetett, de soha be nem teljesített ígéretekre. Mindenki aki aki őszintén szereti Hazáját és Nemzetét és kimunkált határozott jövőképe van nagyon felelősség teljesen döntsön!

Valahol olvastam, hogy köztiszteletben álló közgazdászunk szomorú megállapítása szerint magyar nemzetünk ma mindössze egy- másfél millió hiteles felelősséget magán hordozó tagból áll.

Bízom a nagyrabecsült ember tévedésében, de ha mégis így lenne, akkor ez a másfél millió ember honmentő feladatot hordoz magán jelenlegi hazánk határain belül és kívül is kikristályosodási pont és így is kell cselekednie, tanulva és tanítva az arra hajlandóakat és érdemeseket.

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok a csata Hazánk jövőjéért megkezdődött!

Adjon az Isten Szebb Jövőt drága Magyar Hazánknak és Nemzetünknek!

Reiner Péter

Dr. Papp Lajos nyílt levele:

Hírdetés

Nyílt levél a Magyar Világtalálkozó (2014. augusztus 22-24) főszervezője részére

Komáromi Zoltán főszervező úrnak!

A Tisza Kanadai Magyar Egyesület elnöke

A Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnökségi tagja

Kedves Zoltán!

Kanadai tartózkodásom során Te és kedves Feleséged, valamint Gyermekeid nagy szeretettel fogadtatok be otthonotokba. Vendégül láttatok.

Köszönöm Nektek és minden kanadai magyarnak, akik megtisztelték előadásaimat jelenlétükkel és értékelték az összmagyarság, a magyar nemzet érdekében kifejtett erőfeszítéseimet.

Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában elhangzott előadásaim után, az elektronikus sajtóban megjelent írások egy része nagy fájdalmat okozott.

Egy Lázár György nevű személy 2014. január 31-én nagy nyilvánosság előtt (írása megjelent a Kanadai Magyar Hírlap elektronikus újságban) személyemben sértett meg, ezzel ismét nagy fájdalmat okozva.

Öregember vagyok.

Az én hazám a Kárpát-Haza, jelenlegi lakhelyem a Csonka-Magyarország. Ha itthon fájdalmat okoznak, el kell viselnem.

A gyűlölet, a harag, a hamis tanúság irracionális dolog. Nem harcolok a gyűlölet ellen, hanem hirdetem a krisztusi szeretetet.

A fájdalmat próbálom elkerülni, ezért ezen túl sem az Amerikai Egyesült Államokba, sem Kanadába nem kívánok még csak látogató utat sem tenni.

Kérlek, hogy minden műsortervből töröljetek, mert semmilyen kanadai programban a jövőben nem kívánok részt venni!

Megértésedet köszönöm. Szeretettel üdvözöllek:

               Dr. Papp Lajos

 emeritus professzor

 akadémiai doktor

Kanadai Magyar Hírlap cikke

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »