A kamionborogató határsértők nem bűnözők?

Nincsen uborkaszezon, írtam nemrég. És valóban. Amíg délen határainkat úgy lepik el az eltérő identitásúak, mint a cukrot a légyraj, addig a fasizmusszimatoló minoritás csúcsorgánuma, a Néphazugság, hátradőlve hirdeti: „veszélyhelyzet nincs”.

Szakmai ártalomként olvasom a nevezett orgánum mai agymenését (Kácsor Zsolt: Szégyen). Ami szerint „veszélyhelyzet nincs”. Hazug riogató ugyebár, aki azt hirdeti, hogy Ásotthalomnál áldatlan állapotok uralkodnak.

„Azok a politikusok, akik ezekben a furcsa öltözetű és különös beszédű idegenekben bűnözőket láttatnak a társadalommal, aljas és tisztességtelen emberek, akik kihasználják a városlakók félelmét és aggodalmát. Az igaz, hogy az elmúlt egy-két évben a menekültek között voltak bűnelkövetők. Hogyne lettek volna. Minden közösségben vannak. De az én szememben az is bűnöző, aki politikai haszonszerzésből az összes menekültet veszélyes embernek láttatja.”

Hírdetés

Köpedelem mindez. Igen, tetszik, nem tetszik, ezúttal valahogy nincsen reá szebb szavam. Amikor ugyanis amolyan karmester kinézetet öltő eltérő identitásúak hadonásznak a fehér őslakosokkal, és akarnak vezényelni ott, ahol még átmenetileg sincsen semmi keresnivalójuk, ha csak képletesen is, bizony hamar kinyílik ama szúró szerszám az ember zsebében. Hangsúlyozom, még ha csak képletesen is. Mi lesz azonban, ha nem csak úgy?

Kácsor elvtárs pedig jobban tenné, ha az orgánuma billentyűzete előtti naplopás helyett csak egyszer elidőzne az Ásotthalom melléki határszakaszon, aztán arról cikkezne zsigeri felháborodásában, hogy miért csak kerítést kíván húzni oda a kormány szögesdrót, magasles, vagyis tényleges határőrszolgálat nélkül?

Érdekes. Kácsor elvtárs beszél vízfolyásszerűen emberi jogokról, humanitásról, toleranciáról, arról, hogy ezek mindenkit megilletnek? No de akkor mégis miért, hogy valójában csak azokat, akik szó szerint csupán ürítenek a határra, hogy aztán azon túljutva folytassák eltérő kultúrájuk szerinti életüket?

Nem, kedves jó Kácsor elvtárs (merthogy urat mégsem írhatok ugyebár), jegyezze meg, bármennyire is nehezére esik: ez itt MAGYARORSZÁG. És ha mindezek után sem képes megérteni, hogy az útilaput kereső kamionborogató határsértőknek semmi keresnivalója errefelé, tényleg jobb, ha maga is szedi a sátorfáját.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »