A kábszerceleb kivégezte magát?

A kábszerceleb kivégezte magát?

Zachert kerülnék mindenütt, mint a rühest.

Van az a szint, ami alá nem vonszolja magát egy konzervatív ember. Ezt ma Zacher Gábor „toxikológus“ testesíti meg. A ballib és a jobboldali médiát is etető, egyébként a rossznyelvek szerint dohányfüggőként ismert doktorceleben kívül mást szinte nem is hívtak eddig, ha okoskodni kellett függőség témájában. Egy mandiner.hu címkét előhívva – a google dobja fel -, csak 2022-ben 7 cikk található róla. A cikkek többsége, láss csodát, nem a szerencsétlen függőségben szenvedő drogosokról szól, hanem a koronavírusról, oltásról.

Hogy mi köze egy asztalosnak a tetőkészítéshez? Biztos annyi, hogy fával dolgozik, na meg a tetők jó része is abból készül, és bizonyára neki is van háza… Ez természetesen mindegy a ballib médiának (is). Nekik elég volt anno, hogy elmondta, mennyire gáz, ahogy Orbán Viktor a Covidról kommunikál. Zacher a legnehezebb időkben is áldoz drága doktorceleb idejéből a számukra oly értékes témára, a teljes erőből a védekezésre koncentráló kormány és kormányfő támadására.

Hírdetés

A minap viszont, annak ellenére, hogy egy kisiskolás kort meghaladó intelligenciával rendelkező emberpalánta számára is szégyen más emberek fogyatékosságának felemlegetése, az RTL kedvéért/pénzéért(?!) sikerült benyögnie egy kövér embereket mélyen sértő gondolatot. Neki, aki egyébként úgy osztotta Covid járvány idején az észt, hogy közben egy tömegrendezvényen lépett fel előadóként. (Tobzódott is rajta rendesen a ballib propagandasajtó, hogy lám Orbán Viktor kövér…)

Zacher megmerítkezett a mocsokban. De Isten bocsásson meg nekem, némiképp örülök is, hogy ezzel az orvosi köntösbe csomagolt, bugyis Pongó szellemi szintjén teljesítő okostojással kevesebbet találkozom majd az általam látogatott konzervatív oldalakon. Arra meg gondolni sem merek, milyen üdítő volna, ha örökre eltűnne onnan…

Üdvözlet, KJ


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »