A judeobolsevik ávós terrorfamília kölkének, Bauernek nem fáj Trianon, zsigerből gyűlöli a magyarokat!

Igencsak hosszúra nyúló Facebook-posztban akadt ki az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Bauer Tamás. Nincs benne mismásolás, csupán a tőle elvárható, szokásos magyargyűlölet.

Bauer bejegyzésének apropóját ismét egy össznemzeti ügy, a trianoni emlékév parlamenti vitája adta. (Korábban a családtámogatási rendszer miatt is kiakadt.) Bauer szerint Gyurcsány Ferenc pártjának, a DK-nak és felszólalójának, Gréczy Zsoltnak sokkal jobban el kellett volna határolódnia az előtte felszólaló kormánypárti, de még az MSZP-s, párbeszédes és LMP-s megnyilvánulásoktól is.

Hírdetés

Magyargyűlölőbbnek kellett volna lenni a magyargyűlölőknél – gondolhatta Bauer, aki még a DK-n is túltesz. Szerinte nem elég az, hogy a „DK sohasem helyeselte a letelepedés nélküli kettős állampolgárságot, és különösen nem helyesli a nem Magyarországon élő (és az országban korábban sem élt) személyek választójogát”. Gyurcsány Ferenc pártjának azt sem szabadna támogatnia, hogy az anyaország gazdaságilag támogassa a határon túli magyarokat, mert „az Orbán-rendszer nemcsak közjogilag, de pénzügyileg is a magyar államhoz igyekszik kötni a határon túli magyarokat. Szerintem – és gondolom, ezt a DK-ban mások is így gondolják – ez a magyar államnak nem feladata”.

Mind a »nemzeti összetartozás emlékhelyével«, mind a »nemzeti összetartozás évével« az összetartozás olyan értelmezését kívánják kőbe vésni, illetve ünnepelni, amelynek hangsúlyos része mind a közjogi »újraegyesítés«, mind a kisebbségi magyarságnak a magyar gazdasági és szociális entitásba való befoglalása – zárta mondandóját Bauer Tamás.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »