A jövő nemzedékei már csak ősi zsidó sírokkal találkoznak egykoron Magyarföldön

A jövő nemzedékei már csak ősi zsidó sírokkal találkoznak egykoron Magyarföldön

A vérlázító kettős mérce, avagy a nemzetközi cionistáknak való abszolút kormányzati megfelelés szellemében közeljövőben jelentős kormányzati program indul, amelyben 1500, jórészt elhanyagolt zsidó temetőt újítanak fel leginkább közpénzből. Ez nem lenne akkor baj, ha a keresztény temetők is hasonló elbírálásban részesülnének, de azokat legfeljebb beszántják, ha éppen mondjuk egy új zsidó pláza építését akadályozzák.A történelem hamisítás mindig a temetőkkel kezdődik…

Magyarország március 9-én hivatalosan átvette a Nemzetközi Holokauszt-emlékezési Szövetség (IHRA) soros elnökségét, és két közgyűlést is tart, az egyiket Budapesten, a másikat pedig Debrecenben. A közeljövőben jelentős kormányzati program indul, amelyben 1500, jórészt elhanyagolt zsidó temetőt újítanak fel, együttműködve a zsidó közösségekkel és a helyi lakossággal, kiemelt figyelemmel a diákokra – tájékoztatott a kormány.

A magyaroknak meg kell váltaniuk meghatározott időszakonként felmenőik sírját, az elhagyott keresztény temetőket pedig felszámolják. Ha tovább folytatódik a cionista világköröknek való totális kormányzati behódolás, akkor a jövő nemzedékei csak ősi zsidó sírokkal fognak találkozni. akkor majd a zsidók joggal mondhatják, hogy a temetők is azt mutatják: mi vagyunk az ország őslakosai.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »