A jól szervezett muszlim invázió máris sok eredményt ért el – rövid lapszemle

Európában kitört a háború – Európát hadüzenet nélkül megtámadták – Európában muszlim invázió dúl 3

Amikor a trójai falóból kijöttek a görögök, nem azt kérdezték tőlük, hogy éhesek-e, fáradtak-e, hanem megkezdődött a harc.

Jelenleg Európa ellen háború zajlik, százezerszámra érkeznek a bevándorlók mindenféle hiteles, azonosításra szolgáló dokumentum nélkül, az unió pedig megbénulva szemléli az eseményeket – jelentette ki Földi László, a titkosszolgálatok egyik volt vezetője.

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója hangsúlyozta, a jól szervezett akció azt a célt is elérte, hogy az európai országok között konfliktusok, diplomáciai bonyodalmak alakultak ki. Amit most látunk pedig ez még csak a kezdet.

Hozzátette, az ellenőrizetlenül beáramló tömegben egyértelműen jelen vannak az iszlamista szélsőségesek, a terroristák, akik beláthatatlan biztonsági kockázatot jelentenek egész Európa számára.

Hírdetés

Földi László a megoldás felé vezető utat egyértelműen a határok visszaállításában látja, ami álláspontja szerint végső soron az Európai Unió végét is jelenti majd.

– A határok visszaállítása már csak azért is fontos lenne, hogy a már itt lévő afgán, szír, líbiai, illetve egyéb más nemzetiségű személyek mozgása legalább Európán belül követhető legyen.

Ez is persze csak akkor lehetséges, ha az illető el kívánja hagyni azt az országot, amelyikben éppen tartózkodik – fogalmazott a volt hírszerző.

Hangsúlyozta, Európa vezető politikusainak fel kellene ismerniük, hogy háború zajlik, a határok védelme pedig egy háborúban nem csupán lehetőség, hanem kötelesség.

– A határok védelmében pedig a NATO-nak is szerepet kellene vállalnia. A katonai szervezetet ugyanis éppen erre a célra hozták létre – hangoztatta Földi László.


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »