A Jobbikkal együtt a bérunióval is leszámolna a Fidesz

A Jobbikkal együtt a bérunióval is leszámolna a Fidesz

Mindez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért a Jobbik minden nehézség ellenére Miskolcon is rendületlenül folytatja a béruniós aláírásgyűjtést, hogy a választások után – amennyiben az emberek segítségével el tudnak indulni – kamatostól adhassák vissza a miskolciak adományait is. Jakab Péter úgy látja, ha a Jobbik, mint egyedüli kormányváltó erő nem tud elindulni a választáson, akkor Orbán Viktor nemcsak a demokrácia maradékát építi le 2018 után, de ahogy Demján Sándor már jelezte, leépítik a közszférát, drasztikusan csökkenteni fogják a kórházak számát, a béruniót pedig továbbra is el fogják utasítani.

„Miskolcon még nehezebb szívvel kér az ember adományt, mint máshol, hiszen itt még nehezebb az élet, most mégis kénytelenek vagyunk ezt tenni azok után, hogy a Fidesz pártállami számvevőszéke példátlan és jogtalan büntetést kiszabva akarja elérni, hogy ne indulhassunk el a választásokon” – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik miskolci frakcióvezetője szerint a Fidesz nemcsak a Jobbikkal, de velük együtt a bérunióval is le akar számolni, hogy továbbra is rabszolgabérért dolgoztathassák az itt élőket.

Hírdetés

Jakab Péter úgy látja, ha a Jobbik, mint egyedüli kormányváltó erő nem tud elindulni a választáson, akkor Orbán Viktor nemcsak a demokrácia maradékát építi le 2018 után, de ahogy Demján Sándor már jelezte, leépítik a közszférát, drasztikusan csökkenteni fogják a kórházak számát, a béruniót pedig továbbra is el fogják utasítani. Ez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért Jakab Péter arra kéri a miskolciakat is, segítség a Jobbikot, hogy elindulhassanak a választáson, és leválthassák az Orbán-rendszert, hogy aztán az adományokat a bérunió eredményeként megemelt fizetések és nyugdíjak részeként kamatostól adhassák vissza az embereknek. A politikus egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik ideológiáktól függetlenül kiállnak a Jobbik mellett, elutasítva a Fidesz agresszióját.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »