A Jobbik hősszerelmesének ízlése nem csak az étkezés terén silány

A Jobbik hősszerelmesének ízlése nem csak az étkezés terén silány

Jobbikos szappanopera-sorozatában tegnap részletesebben is bemutatta Jakab szeretőjét a Bors – ezek alapján a jó (vagy egyáltalán, bármilyen) ízlés teljes hiánya az egyik legszembeötlőbb közös tulajdonságuk (a prolis agresszivitás mellett, természetesen).

A Bors minden jobbikos forrása egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban, kabinetfőnöknek is kinevezték, írja a bulvárlap.

A Magyar Nemzet már 2020 júniusában azt írta, hogy Molnár Enikőnek erős befolyása van a pártelnökre. A lap értesülései szerint a Jobbikban sokan voltak már szem- és fültanúi a Jakab és Molnár Enikő közti indulatos szóváltásoknak. Ilyenkor mindig Molnár Enikő viszi a prímet, nyilvánvalóan ő viseli a nadrágot. Az élettárs nem egyszer vetette már a pártelnök szemére, hogy az ő segítségével lehetett csak elnök.

BKV-ellenőrből kabinetfőnök

A „főtitkárnő” hihetetlen karriert futott be a Jobbikban, nyilvánvalóan Jakab Péter aktív közreműködésével. Molnár Enikő postai levélfeldolgozó volt, majd BKV-ellenőrként üldözte a bliccelőket.

Ellenőrként kérte felvételét a Jobbik V. kerületi szervezetébe, ahonnan azonnal a Jobbik sajtóosztályára került. Jobbikos források szerint Jakab már BKV-ellenőrként ismerhette, és a kezdetektől „futtatta” a hölgyet. A sajtóosztály több korábbi munkatársa megerősítette a Borsnak, hogy ismeretségük jóval korábbról származik.

Hírdetés

Amikor Jakab a Jobbik szóvivője lett, kizárólag Molnár Enikővel volt hajlandó szorosan együttműködni. Ahogy a bulvárlap forrásai kifejezték magukat, a politikán túl is „szimbiózisban dolgoztak”, de soha nem volt kétséges, hogy Enikőé az irányító szerep. Jakab kiskutyaként követte a hölgyet.

Amikor Jakab Pétert frakcióvezetőnek választották, szinte magától értetődő volt, hogy a Parlamentbe is viszi magával Molnár Enikőt. “Másnaptól ő lett az első ember a pártban” – jelentették ki a jobbikosok.

Agresszív és erőszakos természete mellett ekkortól nevezték el a pártban főtitkárnőnek. Kizárólag rajta keresztül juthat bárki közel a párt elnökéhez. Senki nem hívhatja közvetlenül Jakab Pétert, előbb a főtitkárnőnél kell bejelentkeznie.

A jobbikosok szerint Molnár Enikő mindent tud a párt dolgairól és pénzügyeiről, ingatlanokról, bérelt irodákról, az összes stikliről. ”Ma ő a párt legnagyobb zsarolási potenciálja” – mondták róla.

Jakab a Jobbik alapítványának kuratóriumába is bevitte

Háromgyerekes “családanya”

Három gyermeke van, a nagyobbak 7 és 5 év körüliek, a harmadik 2019 márciusában született. Hogy mennyi időt tölt ténylegesen a gyerekeivel, az a pártban tabutéma. Egy sajtóst, aki ezzel kapcsolatban megjegyzést mert tenni, állítólag azonnal kirúgtak a pártból.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »