A Jobbik feljelentést tesz a magyarságot gyalázó posztok miatt

Korábban már több alkalommal beszámoltunk az MSZP Roma Tagozat Facebook-oldalán megjelent a többségi magyar nemzetet gyalázó hangvételű bejegyzésekről. A Jobbik uszítás miatt feljelentést tesz, ezt Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője jelentette be keddi sajtóközleményeben.

Az említett Facebook-oldalon a magyarság elleni gyűlölet cunami azután indult újból el, hogy a múlt héten egy roma fiatalembert állítólagosan inzultus ért a 7-es buszon.

Hírdetés

Az eset kiváló lehetőséget adott a szocialisták Roma Tagozatának Facebook-oldalán egy újabb rasszista bejegyzés megírásához:

„A roma népünk minden becsületes tagja átélte már amikor a buszon, a vonat fülkében vagy sorban állás közben arra lett figyelmes, hogy a hazai gádzsók jóízűen elkezdenek zsigerből cigányozni és zsidózni úgy, hogy közben a kapa kiesik a szájukból miközben bűzlik a levegő. Most végre valaki szóvá tette és levelet írt. Budapesti 7-es buszon már tettlegességig fajult a békés és becsületes népünk tagjának az inzultálása. ‘A mélymagyar hátrafelé nyilazó unortodox keleti horda csak pusztít rombol és nem érdekli őket a haza.'”

Az MSZP Roma Tagozatnak az a Balogh Artúr a vezetője, akit a baloldali, állítólag demokratikus összefogás a választási listáján képviselőjelöltként szerepeltetett, és aki korábban arról vált hírhedtté, hogy blogjában a cigányságot kollektívan törvények felett állónak minősítette. Volt olyan eset is, amikor jobbikos politikusok kivégzéséről értekeztek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »