A JOBBIK cukisodásának rejtett jelei; 1. rész: Staudt Gábor az LMP vezetőjét ültetné az államfői székbe

A JOBBIK cukisodásának rejtett jelei; 1. rész: Staudt Gábor az LMP vezetőjét ültetné az államfői székbe

NIF: Elvakult JOBBIK hívek újabb övön aluli bal-horgot kapnak és kapkodni fogják a levegőt 2 öklendezés között! Az alábbi elemzésből kiderül, hogy a JOBBIK koncepciója szerint, amit talán idejekorán Staudt elárult, az LMP vezetőjét akarják egy új választási rendszer szerint a köztársasági elnöki székbe juttatni! (Gold)Ader (magyarul: Aranyér) János után jól mutatna Schiffer a Palotában!

Hajrá Cuki Vona!

Hajrá Cuki JOBBIK!

Cuki, cuki, cuki, . . . , (n-1)   x   cuki  JOBBIK!

Staudt Gábor mai sajtótájékoztatójából kiderült, hogy a Jobbikos frakcióvezető-helyettes Schiffer Andrást, az LMP társelnökét juttatná az államfői székbe.

Tovább bonyolódhat a Jobbik “vezető posztjai” körül dúló belháború: Staudt Gábor, a párt frakcióvezető-helyettese épp az imént közölte indirekt módon, hogy Schiffer Andrást akarja a magyar államfői székbe ültetni.

Staudt keddi sajtótájékoztatója során azt mondta, ötpárti egyeztetésre hívják össze a parlamenti frakciókat, mert pártja közvetlen államfőválasztást szeretne. A politikus szerint az emberek “közelebb éreznék magukhoz a tisztséget”, ha beleszólhatnának a kérdésbe, és ezáltal nőne az államfői poszt legitimációja is. Staudt Gábor azt mondta, ma gyakorlatilag Orbán Viktor személyes döntésén múlik, hogy kit neveznek ki az államfői posztra, és az ellenzéknek nincs beleszólása a folyamatba, emiatt lenne szükség az említett átalakításra.

Hírdetés

A Századvég alapítvány egy idei közvélemény-kutatása azonban hozzávetőleges adatokat szolgáltat arról, hogy az egyes politikusoknak milyen esélyei lennének egy közvetlen választáson elnyerni az államfői posztot. Eszerint 2016-ban továbbra is Orbán Viktor a legnépszerűbb politikus, őt pedig Vona Gábor követi a sorban.

Feltételezzünk egy olyan helyzetet, amiben a Jobbik kormányra kerül, vagyis Vona Gábor miniszterelnök lesz: ebben az esetben Orbán Viktor már nem lenne a legnépszerűbb politikus, hiszen a Jobbik kormányra jutásának előfeltétele a Fidesz bukása lenne (ami Orbán jelentős népszerűség-vesztését jelenti). A felmérésből azonban kiderült, hogy ma a harmadik legnépszerűbb pártvezető Schiffer András, az LMP társelnöke.

Az MSZP és a Demokratikus Koalíció, bár pártként magasabb támogatottsággal rendelkezik mint az LMP, vezető politikusaik közel sem annyira népszerűek, mint Schiffer András. Mivel a Jobbik kormányra jutása esetén Vona Gábor miniszterelnök lenne, értelemszerűen nem indulhatna a közvetlen elnökválasztáson – így a magyar államfői posztra egy alig 5% támogatottsággal rendelkező párt vezetője kerülne.

Abszurd helyzet ez, aminek kapcsán felmerül a kérdés: Staudt Gábor maga is támogatja-e az LMP elnökének államfői székbe ültetését? Ugyanis, amennyiben a Jobbik prominens alakjai nem támogatják ezt a “titkos paktumot”, az egyet jelentene azzal, hogy az 5%-os párt vezetője a nemzeti radikalizmust eszközként felhasználva, a Jobbik hátán képes lenne magát az államfői székbe ültetni, anélkül, hogy ez a radikális párt vezetőinek feltűnt volna.

hidfo.ru

V.A. olvasónk kiegészítése:

Schiffer András ügyvéd, politikus, országgyűlési képviselő. (Dédnagyapja, Szakasits Árpád politikus, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.) 1989-ben Bajnai-Gyurcsány párossal az Új Nemzedék Mozgalmában vett részt, 1990-ben az Ifjú Szocialisták ügyvivője, 1996-ban Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa, majd ügyvivője, de dolgozott a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum jogsegélyszolgálatánál, vagyis a szcientológusok fedett társaságánál. 2008-ban megalapította az LMP mozgalmat, ami egy évre rá párttá alakult. 2010-től országgyűlési képviselő.

Emlékeztető Schiffer András felmenőiről A Wikipédián ez olvasható: “Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer Pál filmrendező és Schiffer János 1994-2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.” Igen, Schiffer dédapja a Szakasits Árpád nevű őskommunista. Aki a Tanácsköztársaság idején a Belügyi Népbiztosság vezetője, 1939-1944 között pedig a Népszava főszerkesztője volt. A háború után államminiszter, majd az elhíresült kékcédulás választási csalás után ő lett 1948-tól a köztársasági elnök. Haláláig tagja volt az MSZMP Központi Bizottságának. A Kuruc.info továbbá úgy értesült, hogy Schiffer apjának valamelyik testvére Rákosi Mátyás (Rosenfeld-Róth Manó) “keresztgyermeke” volt. Szép család. Ma már zöldet és demokratát játszanak.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/93587/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Jobbik Tagged: cuki Jobbik, Cuki Zazrivecz, Cuki-Együtt, Cuki-Schiffer, Cuki-Szigetvári Viktor, cuki-Vona


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »