A járványt kihasználva fosztogatásra hívnak fel szélsőbaloldaliak az interneten

A járványt kihasználva fosztogatásra hívnak fel szélsőbaloldaliak az interneten

A baloldali ideológiák közismerten első célja a hatalom felé vezető úton a társadalomban való zavarkeltés. Ezzel próbálkozik most, a pandémia idején egy szélsőbaloldali szervezet Németországban, amely követőit fosztogatásra ösztökéli.

Hétfő éjjel Covid-19 és erőszakosság (Covid 19 und Militanz) címmel jelent meg egy német nyelvű felhívás az Indymedia nevű portálon. A szöveget egy Revolutionäre Antikörper (Forradalmi Antitestek) nevű szervezet jegyzi. A kommüniké felszólítja az aktivistákat, hogy szervezzenek „flashmobokat, felkeléseket, fosztogatásokat”, a karantén idejére is őrizzék meg cselekvőképességüket. A megszervezendő „forradalmi, anarchista, feminista” sejtek szabotázs akcióit érzékeny területekre irányozták elő, ott kell lecsapni „ahol fáj” – írják.

Az utóbbi időben hazánkban is egyre inkább tapasztalható a baloldali extremista csoportok külföldi mintára és támogatással történő térnyerése. Hasonló szervezetek nevéhez fűződik a Kitörés hőseinek emlékére megszervezett túra résztvevőinek bántalmazása, valamint a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmával megrendezett fáklyás felvonulás ellen szervezett minősíthetetlen színvonalú tüntetés.

Hírdetés

Az ilyen, virulens erőszakosságukról ismert Antifa típusú csoportok terrorszervezetté nyilvánítását több országban, például az Egyesült Államokban is tervbe vették, mivel számos nyugati államban politikusveréseikkel, zavargásaikkal komoly problémákat okoznak a regnáló hatalomnak. Magyarországon a még viszonylag gyerekcipőben járó szervezetek tevékenységét a törvény erejével kell letörni! Addig kell cselekedni, amíg még van rá alkalom!

(Junge Freihet nyomán λ – Szent Korona Rádió)

The post A járványt kihasználva fosztogatásra hívnak fel szélsőbaloldaliak az interneten appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »