A járványt is felhasználja egy kis önreklámra a szcientológus szekta – az MTI pedig segít nekik

Az alábbi közleményüket jelentette meg a távirati iroda:

Koronavírus ellen: összefogás előítéletek nélkül

Több, mint fél tonna élelmiszert adományoztak a Szcientológia Önkéntes Lelkészek a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete három kerületi irodájának, ahonnan az arra rászoruló nagycsaládosok és idősek kapják meg adományaikat – lisztet, étolajat, cukrot, sót, száraztésztát, almát, több mint kétezer darab tojást és konzerveket. Az önkéntes lelkészek mottója: "Mindig lehet tenni valamit!"

Hírdetés

Múlt héten egy központi budapesti kórház dolgozóit támogatták, most pedig a Magyar Vöröskereszt segítségével a rászorulókat. Minden héten terveznek segíteni a szükséget szenvedő embereknek.

A Szcientológia egyházak a világjárvány elején a kormányok ajánlásait követve átszervezték tevékenységeiket, online eszközökkel nyújtanak vallási szolgáltatásokat a híveiknek, és eközben az egyház önkéntesei továbbra is aktívan segítik közösségüket a járvány hatásainak leküzdésében. Olyannyira, hogy még az ENSZ környezetvédelemmel foglalkozó weboldala is elismerte az egyházat, mint az élvonalban aktívan segítő szervezet.

Pár nappal ezelőtt pedig megjelentettek egy videoklipet (https://www.youtube.com/watch?v=dXXWNgRfV-0 ), amelyben szcientológus zenész sztárok (Chick Corea, Stanley Clarke, stb.) a világ minden pontjáról otthonukból zenélve, énekelve biztatják az embereket, hogy terjesszék a mosolyt, mondván, hogy együtt kerültünk ebbe a helyzetbe, tehát egymással összefogva fogunk kikerülni belőle. A klipet négy nap alatt 2,2 millióan látták.

Magyarországi Szcientológia Egyház


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »