A HunHarcos akadályfutó versenyen a Betyársereg

A HunHarcos akadályfutó versenyen a Betyársereg

Most hétvégén tartották a HunHarcos akadályfutó verseny idei első futamát, a Gödöllő melletti Domony-völgyben. A Betyársereg is képviseltette magát versenyen és a szép szereplés mellé még egy jó beszámolóval is megörvendeztettek minket harcosaink.

Harcosaink között volt Varga Feri is a Survivor második helyezett túlélője!

A Betyársereget a 10 km-es akadálypályán a kanizsai, a kecskeméti és szolnoki klánjaink tagja képviselték. A feladatok nagyon változatosak voltak. A tavalyi akadályokhoz képest újak is próbára tették harcosaink képességeit. A szervezők remekül kihasználtak a terep adottságait. Izgalmas pályát jelöltek ki erdőn-mezőn, lápos ingoványon keresztül. A verseny remek hangulatban telt, minden Harcosunk tisztességgel helytállt.

Testvéreink csapat-versenyben is indultak (szolnoki barátokkal kiegészülve) ahol az 1. helyet szerezték meg. A legkisebbeknek gyerek-futam is volt, ahol egy barátunk kislánya 3. helyezest ért el a korosztályában. Harcosaink szellemiségét és bajtársiasságát tükrözi, hogy egy szerencsétlenül járt hölgyet – akinek valószínűleg a bokája törött el – az ölükben hoztak ki a sűrű bozótosból.

 Természetesen készülünk a következő HunHarcos futamra is, ami szeptemberben lesz, Tihanyban. De addig sem pihenünk! 2 hét múlva jön a Várgesztes Spartan Super futama. Persze onnan is jelentkezünk majd beszámolóval.

Hírdetés

 

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »