"A honfoglalás egy kitaláció!" – Hát persze hogy a ballibek sztárja lett Emőke, aki nem szereti az iskolát

"A honfoglalás egy kitaláció!" – Hát persze hogy a ballibek sztárja lett Emőke, aki nem szereti az iskolát

Finszter Emőkét láthatóan jobban érdeklik a szépségipari termékek, a fénykép-retusáló programok és a fiúk, mint az iskolai tantárgyak. Önmagában ez még nem lenne baj, hiszen nem lehet mindenki valamely tudomány doktora.

A baj megint ott kezdődik, ha a zsidó sajtó tálalja a témát. Főleg akkor, ha amúgy sok igazság is van abban, amit feldolgoznak.

Elég megnézni a mai HVG-s termést. Egy szegény kislány, akinek "posztja" fénysebességgel terjed a világhálón, mert annyira igaza van… (Főleg abban, hogy ideje egyet rúgni a magyar történelembe – de ezt már csak magukban tették hozzá.)

Beágyazzák a bejegyzését is, amiről már csak egy kattintás a Facebook-oldala, ahol azért eléggé más megvilágításba kerülnek a "Gyerek vagyok", "nincs gyerekkorom…" fordulatok.

Nem teszünk róla ki olyan fényképeket, amelyeken egyértelműen látszik az arca (mégiscsak egy diáklányról van szó, bármi legyen is a véleménye), annak ellenére, hogy ő lépett a nyilvánosság elé nyílt levelével, de az alábbi fotó azért elég jól mutatja, hogy nem egy szegény nyolcéves kislány panaszait olvassuk alább, akit éppen megfosztanak a boldog gyerekkorától, ahogy ő írja…

Következzék tehát a fénysebességgel terjedő bejegyzés, és elöljáróban a HVG valószínűsíthetően másik kedvenc mondata a honfoglalóson kívül (a helyesírására most inkább nem térnénk ki, pedig az már önmagában is jó érv arra, hogy mire lehet hasznos az iskola):

Hírdetés

Egy dologban biztos vagyok, az én gyerekeim messziről elfogják kerülni a magyar oktatást!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femcii.kettospontdee%2Fposts%2F1840059019367463&width=480&show_text=true&height=292&appId

Frissítés: Egy óra sem telt el a cikkünk megjelenése óta, Finszter Emőke máris törölte bejegyzését. (Valószínűleg nem volt ott azon az órán, ahol azt magyarázták el, hogy nyílt leveleket nem illik törölni.) Pedig közel két napos volt már, és számtalan balliberális oldal ünnepelte.

Enélkül viszont olvasóink nem értik, hogy miről írtunk fent, álljon tehát itt a képernyőfénykép:

2. frissítés: A képernyőfénykép megjelentetése után újra elérhetővé vált a bejegyzés… hozzászólási lehetőség nélkül. (Majd újra levette, valószínűleg végleg.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »