A hivatásos ketrecharcos meglepődött a betörő kitartásán

A hivatásos ketrecharcos meglepődött a betörő kitartásán

Betörtek az UFC ketrecharcos, Anthony Smith házába, aki nem volt rest, azonnal a rávetette magát a betolakodóra. Ami azonban meglepő a történetben, hogy a betörő öt percig bírta bunyót, tovább, mint Smith ellenfelei az oktagonban.

Múlt vasárnap, hajnali négy óra tájékában a 20-as éveiben járó birkózó, Luke Haberman betört Anthony Smith nebraskai otthonába, amelyben felesége, az anyósa és három gyereke is tartózkodott. A ketrecharcos arra ébredt fel, hogy a betörő torkaszakadtából üvöltött – minden bizonnyal kábítószer hatása alatt állt.

Hírdetés

Smith kihívta a rendőröket, de amíg várta őket, megpróbálta ártalmatlanná tenni a betörőt, aki nagy meglepetésre keményen állta a térdeléseket és a könyökléseket. A ketrecharcos nem sérült meg, de az eset után azt mondta, ez volt élete legkeményebb küzdelme.

– tette hozzá a ketrecharcos, aki azért ment bele a verekedésbe, mert félt, hogy a betörőnél fegyver van, és féltette feleségét és a gyerekeit.

Anthony Smith legközelebb április 25-én harcolt volna Glover Teixeira ellen, de a koronavírus miatt egyelőre nincs időpontja a mérkőzésnek.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »