A Himnuszt kifigurázó Dopeman végre elhagyja az országot

A Himnuszt kifigurázó Dopeman végre elhagyja az országot

Ellehetetlenítették a helyzetét, miután felvállalta a politikai nézeteit – mondja búcsúvideójában a mérsékelten tehetséges rapper. Dopeman ma délután tett közzé egy búcsúvideót, amelyben testvére oldalán köszön el Magyarországtól – írja a hir24.hu.

„Sajnos eljött az a pillanat, amikor szomorúan azt kell mondjuk, hogy el kell gondolkodjunk azon, hogy elhagyjuk az országot. Valószínűleg a választásokat sem tudjuk itt megvárni. Sajnos az utóbbi időben kialakult politikai, gazdasági helyzet arra kényszerített minket, hogy megpályázunk egy munkát egy hajón, ahová felvettek minket.

Hírdetés

El kell mennünk, mert azáltal, hogy felvállaltuk a politikai nézetünket, a gondolatiságunkat és a filozófiánkat, bezárul életünk munkája. Az elért eredményeink ellenére nem vagyunk képesek a biztos megélhetésünket megoldani Magyarországon.

Utolsó búcsúajándékként pár nap múlva kijön egy klipünk, amit az országot elhagyó magyarok nevében írtunk az itthonmaradottak számára. Arra fogom kérni anyámat is, hogy szavazzon helyettem, és április 6-án váltson kormányt… Talán egyszer vissza fogunk jönni, ha olyan lesz az ország, ahová érdemes lesz visszajönni”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »