A hibbant amerikai feketék szerint a "fehér hullák" ellopták a showt

A hibbant amerikai feketék szerint a "fehér hullák" ellopták a showt

A Fekete Életek Számítanak (Black Lives Matter – BLM) aktivistái ismét telesírták a közösségi médiát, mivel a nizzai mészárlás és a „fehér hullák” szerintük eltereli a világ figyelmét arról, hogy őket mennyire elnyomják.

„Oké, arra a következtetésre jutottam, hogy ami Nizzában történt csak azért volt, hogy az emberek elveszítsék az érdeklődésüket a Black Lives Matter iránt, és összefogjanak ellenünk.”

Nem tévedés, nem félreértés, a fenti mondat valóban egy BLM-aktivista Twitter-profilján volt olvasható, amíg priváttá nem tette az adatlapját.

Nem ez az első alkalom, hogy a zavarba ejtően rasszista „érdekvédelmi szervezet” agyhalott szimpatizánsai hasonló paranoid és ízléstelen kijelentésekkel hisztériáznak egy tragédia kapcsán.

Legutóbb a párizsi merényletek miatt tört el náluk a mécses és indult be a rinyakarnevál, mivel akkor is úgy vélték, hogy a szörnyű tragédia csakis valamiféle, fehérek által kiötlött összeesküvés lehet, ami az ő hatalmasságos ügyükről akarja elterelni a figyelmet.

Akkor is kísértetiesen hasonló fröcsögések árasztották el a közösségi médiát, mint az alább olvasható virtuális szeméthalom:

„Szomorú, hogy ti, fehérek Franciaországért imádkozgattok az interneten, miközben egy szavatok sincs, amikor megölnek egy feketét.”

„Terrorista támadás Franciaországban…

Ennyit a Black Lives Matter-ről.”

Hírdetés

„Szomorú azt látni, hogy ennyien azt szajkózzák, imádkozz Nizzáért, Franciaországért, közben képtelenek vagytok azt mondani, hogy A Fekete Életek Számítanak.”

„Az idővonalam tele van a Franciaországért való imádkozással, a BLM-ről bezzeg semmi.”

A legdurvább reakció talán mégis egy magát muszlimként definiáló BLM-aktivistától, Franklin Omar-tól származik, aki így bírta kifejezni az áldozatokkal való „együttérzését”:

„Ne #ImádkozzNizzáért,

polgárháborút vívunk a fehérek ellen.”

Egy későbbi reakciójában még hozzátette:

„Az asszonyaitok már a mieink. Allah nekünk ígérte őket. Takarodj, fehér keresztes vitéz, nézd, ahogy Róma lángokban áll. LOL, Európát már megszereztük, az USA semmit sem tehet a kalifátus ellen, fehér punci, az amerikai férfiak képtelenek baszni, sok szerencsét.”

Szépen látszik, hogy a „special snowflake” kultúrába, és saját felsőbbrendűségi komplexusukba belehülyült BLM-aktivisták már a legminimálisabb emberi együttérzésre is képtelenek.

Elég szomorú, hogy az Egyesült Államokban egy ilyen mozgalom épp a tolerancia és a békés együttélés hamis jelszavai alatt fújhatja a közéleti passzátszelet…


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »