A hétvégén nagyot zúzott a Betyársereg!

Igazi sportcentrikus hétvége a Betyárseregnél! Az ország legnépszerűbb patrióta sportmozgalma az utóbbi napokat nagyon aktívan töltötte. Az állandó sport nemesíti a jelemet, harcosaink ezt most gyakorlatban is kitűnően igazolták. 6 testvérünk is “ringbe” lépett különböző erősportokban. Lássuk milyen hétvégéje volt a Betyárseregnek.

Véró Alex Szentesi Betyársereg Klán: arany és bronz az Eb-n

Malagában folytatódott az idei ifjúsági, junior és nyílt Európa-bajnokság. A junior férfiaknál +120 kg-ban Véró Alex, az Orosházi Toldi SE versenyzője guggolásban 312,5 kg-ig jutott, ami új junior országos csúcs, és ezzel az ötödik helyen végzett.

Fekvenyomásban remek teljesítményt nyújtott a 21 éves fiatal, először a 250, majd a 262,5 kg-mal is megbirkózott. Harmadik kísérletre 272,5 kg-ot kért Véró, amit kinyomott, így ebben a számban aranyérmet nyert.

Nagy Zsolt “Joe”

Egerben a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán indult a hétvégén
Eredmény: Bronz érem masters 1 – 100kg ban. Guggolas 200kg.Fekvenyomas 187.5kg és Felhúzás 250kg
Összesített 637.5kg
Felhúzásban ezüst érem 97.2kg/250kg

Stír Attila – Raw erőemelés ABSZOLÚT ELSŐ HELY és Magyar Rekord!

Open 90 kg-os kategóriában ABSZOLÚT I.HELYEZÉST ért el
Fekvenyomás : 180 kg.
Felhúzás: 260 kg.
Guggolás: 292,5 kg : MAGYAR REKORD !!!

Hírdetés

Vidovics Ferenc – Nagykanizsa – Hunfoglalás akadályfutás

Feri legutóbb a Spartan Race akadályfutásban bizonyított. Most egy új, teljesen magyar, Kassai Lajos nevével fémjelzett versenyen a HunFoglaláson mérettette meg magát.

A Hunfoglalás versenyei magában foglalják az olyan akadályfutó versenyeket, ahol a sok természetes mozgást használva , (mint a kúszás,mászás, hordás, cipelés, ugrás, futás) épített és természetes akadályokat kell legyőznünk, használnunk kell elménket, gyorsan döntenünk és célba érnünk !

A Hunfoglalás egyediségét a 3 ősi harci eszközünk valamelyike, a kelevéz/dárda hajítás, a csatacsillag dobás és a Magyarok leghíresebb veszedelmes fegyvere a visszacsapó íj adja a versenyeken! Ez külön eősítette a nemzeti jellegét a versenynek.

Kanizsai harcosunk elmondása szerint a 10 kilóméteres akadályfutás sokkal nehezebb volt, mint a Spartan, és bár kevesebben indultak, de a verseny évről-évre több sportolót vonz.

Molnár András

A Dorogon rendezett Magyar Amatőr MMA Bajnoki Döntőn, középsúlyban élete első MMA mérkőzését vívta András, aki bár most nem tudott a dobogó legfelső fokára állni, biztosan hallani fogunk még róla az MMA eredményei miatt.

Bartalos Tamás erőemelő testvérünk még ma is versenyzik! Az ő eredményéről később még beszámolunk!

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »