A hét dilemmája: vajon a Vonát horogkeresztes photoshoppal "leleplező" MSZP-s idiótább, vagy az azt simán bevevő ATV-s műsorvezető?

A hét dilemmája: vajon a Vonát horogkeresztes photoshoppal "leleplező" MSZP-s idiótább, vagy az azt simán bevevő ATV-s műsorvezető?

Augusztus 15-én az MSZP-s Korózs Lajos Rónai Egon vendége volt az ATV-ben. Rónai arról kérdezte Korózst, mit szól ahhoz, hogy Vona Gábor szerint a Jobbik soha nem volt cigányellenes és rasszista párt, csak félreértelmezések történtek.

Hamar kiderült, hogy a kérdés álkérdés volt, hiszen Korózs jó előre felkészült rá, és fel is mutatott egy "jobbikos" plakátot, amin "nem a tinédzser korú" Vona látható.

Rónai pedig megállapította:

Hú, de szép, ez egy jobbikos plakát.

Majd, még nagyobb megdöbbenéssel:

De az ott egy horogkereszt, vagy hát azt adja ki.

Korózs:

Igen, és hát itt mindenféle, cigányok, zsidók, kommunisták, zsidók, és gyűlölet, buzik és ilyenek vannak rajta.

Hírdetés

Amit Korózs felmutatott, valójában a 2014-es Jobbik-kampány egyik photoshoppolt plakátja. Korózs azt mondta, a kép alján nem látható, de "valami szarvasi szervezet" rakta ki.

Nos, ez volt az igazi:

Az ATV-ben mutogatott változatot pedig az Indexnek dolgozó Szarvas mikroblogger készítette még ’14-ben, hogy így "mutasson rá", mennyire nácifasiszta továbbra is a párt. Ő volna tehát a "valami szarvasi szervezet".

Az esetre az Index hívta fel a figyelmet, ők is csak fogni tudták a fejüket. A mozgóképen megörökített agyhalál látványa 10:39-től kezdődik.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »