A helyzet onnan nézve nem túl kóser

Most, hogy kiderült a tény, miszerint Budapest benácult, az ultrlibsik még erőteljesebben kezdték tolni az arcunkba a holo-propagandát. Így aztán mára eljutottunk oda, hogy a felvilágosult demokraták azt várják tőlünk, magyaroktól, hogy a közéleti történéseket, a történelmi eseményeket zsidó szempontok alapján, zsidó szemszögből nézzük, vizsgáljuk és ítéljük meg.

Az új agymosó mechanizmus egyik vezére természetesen Ferenc, aki nagyszombat délelőttjén, Jézus sírban pihenésének idején nem a húsvéti ünnepekkel volt elfoglalva, hanem egész sajátos módon közelítette meg április 4-e kérdését:
„A DK úgy emlékezik 1945. április 4-ére, hogy végre megszűnt a holokauszt gyalázata, hogy ki lehetett jönni az óvóhelyekről, befejeződött a feldolgozhatatlan és soha meg nem érthető emberirtás.”
Mint látszik, ma már nem Magyarország ”felszabadításáról”, nem a szovjetek hatalomátvételéről, hanem a holokauszt befejezéséről szól a mese. Ez lett az új igazodási pont, a holokauszt lett mindennek az alfája és az ómegája.

Az pedig kit érdekel, hogy az egész gyurcsányi megközelítésnek egy fikarcnyi valós történelmi alapja nincs. Kit érdekel, hogy 1944 júliusa után már nem vittek Magyarországról senkit sem Auschwitzba, kit érdekel, hogy az auschwitzi tábor 1945. január 27-én már orosz fennhatóság alatt állt.

Hírdetés

Gyurcsányt és a többi agymosót egyátalán nem. Pedig ők is biztosan tudják, hogy mik a tények, ők is biztosan tisztában vannak az akkori eseményekkel, ennek ellenére szándékosan összemossák Magyarország április negyedikéjét a holokauszttal, mintha annak bármi közvetlen köze is lenne egymáshoz.

Persze meg kell próbálniuk mindent, mert a kutatások nem pont azt a képet rajzolják ki, mint amit a cionisták Magyarországon látni szeretnének. A Medián napokban közölt adatai alapján Budapest lakosságának fele vall valamilyen szinten antiszemita nézeteket (értsd, tisztában van a cionisták dolgaival), de a vidéki lakosság sem sokban marad el a fővárosban mért aránytól.

Szóval a helyzet abból a szemszögből nézve, hogy stílusosak legyünk, nem túl kóser, viszont innen nézve talán kimondható, hogy mégsem totál agymosottakból áll ez az ország, mégha néha azért ez valljuk meg, úgy is látszik.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »