A hazánkra rátörő migránshorda védelmében: az Együtt takonyevője feljelenti Toroczkaiékat

"Önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt" Szigetvári Viktor feljelentést tesz egy ásotthalmi akció ügyében. Történt ugyanis, hogy Ásotthalomnál illegális határátlépőket fogtak, és a polgármester olyan képeket tett róluk közzé, amelyeken a bűnözők a földön fekve láthatók. Ezt pedig egy Soros-pénzből éldegélő migránssimogató nem tűrheti el…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flaszlo.toroczkai%2Fposts%2F787983521382943&width=480&show_text=true&height=698&appId

Az Együtt választmányi elnöke azt mondja, a Fidesz-kormány rendőrsége "nem tűrheti el szélsőjobboldali paramilitáris erők randalírozását". (Libsi-magyar szótár: szélsőjobboldali paramilitáris erők = mezőőrség, randalírozás = munkavégzés.)

Hírdetés

Az antimagyar politikus szerint Toroczkai Lászlónak, a Jobbik alelnökének "szabadcsapatai" (értsd: mezőőrség) törvénytelenül jártak el, amikor Magyarországra a Genfi Konvenció szerint "jogszerű menedékkérőként érkező embereket" kényszerítettek a földre rendőrségi intézkedés nélkül.

Az Együtt választmányának elnöke "csoportosan elkövetett önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt" ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Szigetvári úgy látja, hogy a Toroczkai által megosztott képeken látottak "kimerítik a csoportosan elkövezett önbíráskodás védekezésre képtelen személy ellen bűncselekményének gyanúját, valamint a kényszerítés gyanúját".

(HVG korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »