A hazai rádiókból ki van tiltva a Hungarica, Lengyelországban élő rádiós koncertre hívták őket

A hazai rádiókból ki van tiltva a Hungarica, Lengyelországban élő rádiós koncertre hívták őket

Radio Gdańsk címmel egy különleges albummal jelentkezik november 3-án a Hungarica zenekar, a lemez ugyanis a lengyelországi Gdańsk város rádióstúdiójában adott koncertjüket tartalmazza majd, valamint két új Hungarica dalt. Utóbbiak közül a szöveges videóval kísért (Kertész Enikő – Keni Graphic) Közel és távolt máris megismerhetjük.

Mentes Norbert gitáros: "Éppen egy éve az a megtiszteltetés ért minket, hogy Balti-tenger partjára, tőlünk ezer kilométerre hívtak minket egy élő rádiós koncertre Gdańskba. Sokat gondolkodtunk, hogy ezt a rendhagyó eseményt valamilyen formában megörökítsük. Az albumot egyfajta demonstrációnak is szánjuk, mivel idehaza a rádiókból ‘ki vagyunk tiltva’, Lengyelországban pedig egy teljes koncertet is adhattunk korlátozott számú, mintegy százfős publikum előtt, amit élőben közvetítettek…

… A rádiós koncert nagyon profi technikai körülmények között és lelkes rajongók előtt zajlott le. Kiválóan sikerült, ahogy a felvétel is, amit idehaza csak újrakevertünk és masztereltünk.

Időközben született két új dalunk, ezeket pedig bónuszként hozzá is tudtunk rakni a lengyelországi felvételhez. Az egyik új dalt – Közel és távol -, amelynek üzenete sajnos napjainkban nagyon is aktuális, szöveges videó formájában máris megismerhetitek."

Hírdetés

Az új album már előrendelhető ajándék poszterrel a zenekar honlapján.

Hungarica-koncertek:

Okt. 6.: Kazincbarcika – Diamond
Okt. 7.: Szeged – Gin tonic
Okt. 21.: Budapest – Barba Negra
Nov. 9.: Knurów (PL) – Grzejnik Cafe
Nov. 10.: Lublin (PL) – ACK UMCS Chatka Żaka
Nov. 11.: Warszawa – KLUB REMONT
Nov. 12.: Kraków – Boss Garage
Dec. 1.: Szombathely – Végállomás
Dec. 9.: Sopron – Hűség Napja

További részletek:

https://www.facebook.com/hungarica

http://www.hungaricamusic.hu/


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »