A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást

A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást

A magyar országgyűlés 2020. november 18-án vitatja meg a kormánypártok kilencedik Alaptörvény módosító javaslatát, melyben deklarálnák a “gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát”, illetve leszögeznék, hogy “az anya nő, az apa férfi”.

Több hazafias szervezet vezetője tartott ma közös sajtótájékoztatót, melyen üdvözölték és támogatásukról biztosították a törvénymódosító szándékot.

Íme a közös sajtóközleményük:

Letölthető pdf itt :Letöltés

Hazafiasszervezetek támogatják az Alaptörvény gyermekeket védő módosítását, deszorgalmazzák a nemi egészséget felforgató propaganda tiltását is

Alulírotthazafias személyek és szervezetek üdvözöljük a Kormánynak azt a szándékát,miszerint Alaptörvényben rögzítené az anya és apa fogalmát, garantálná agyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, hogy ezzel isvédelmezze természetes nemi fejlődésüket, továbbá biztosítaná a gyermek nemzeti-keresztényszellemű neveltetésben való részesüléshez való jogát.

Üdvözöljükazt a törvényhozói szándékot is, mely a Polgári Törvénykönyvben rögzítené, hogy  főszabályként csak házastársakfogadhatnak gyermeket örökbe. A javaslatok vitája rövidesen megkezdődik és várhatóandühödt támadásokat fog kiváltani a gender-mozgalom hazai és külföldi ügynökeinekrészéről.

Amagyarság megmaradása, a jövendő magyar nemzedékek egészséges fejlődése és a természetesemberi, társadalmi kapcsolatok megőrzése érdekében rendkívül hasznos ésszükséges a mostani Alaptörvény és Ptk. módosítás, amely meggyőződésünk szerintjelentős mértékben köszönhető annak az egyre elfogadottabbá váló, normalitáspártiküzdelemnek, amelyet a nemzeti ellenállás folytat a mentális-nemi egészségünketfertőző mozgalmak támadásaival szemben. Az Alaptörvény 9. módosítását célzótörvényjavaslat szerint:

„Magyarországvédi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítjaa hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerintinevelést. (…) Magyarország védi a házasság intézményét, mint egy férfi és egynő

között,önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot,mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság,illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

Évekkelezelőtt még nevettünk azon, hogy például az Egyesült Államokban olyan alapvetőtudnivalókat kell egyes termékekre ráírni, hogy a kávé forró vagy hogy amikrohullámú sütőben nem szabad macskát szárítani. Akkor még nem gondoltuk, hogymi is oda juthatunk, hogy az Alaptörvénybe kell foglalni a szülők nemét,jelesül, hogy „az anya nő, az apa férfi”.

Haaz Országgyűlés ­– reményeinket beteljesítve – megszavazza ezt, akkor végreAlaptörvény és törvény fogja akadályozni a LMBTQP (vagyis leszbikus, meleg,biszexuális, transznemű, interszexuális, queer, pedofil stb.) párokgyermeknevelési kísérleteit és azt, hogy nemi-mentális egészséget károsítóelméleteiket oktatási/nevelési intézményekben terjeszthessék.

Hírdetés

Korszakos sikere ez a Nemzeti Ellenállásnak, nekünk, akik hosszú évek óta küzdünk a szexuális deviánsok társadalomrombolása ellen. Ennek részeként pedig tavaly meghirdettük a gyermekeket veszélyeztető LMBTQP propaganda elleni zéró toleranciát, idén nyáron is követeltük a teljes törvényi tiltást, sikeresen akadályoztunk, illetve zavartunk meg a Budapest Pride kártékony rendezvényei közül jópárat és az aberrált mesekönyv nyilvános bemutatóját.

Fenntartjuk,hogy bár tapasztalataink alapján a hathatós állampolgári ellenlépések,tüntetések és jogi ellencsapások sikeresen fékezhetik  a nemi eltévelyedések és támogatóik burjánzását,a társadalomromboló propaganda teljes visszaszorításához azonban törvényi tiltásraés széles körű normalitáspárti ellenállásra van szükség.

Szintetlépve a Mi Hazánk Mozgalom is látványos harcot hirdetett a szivárványos zászlókés az aberrált mesehősök ellen, valamint számos közéleti, egyházi személy ésszakmai szervezet is felemelte a hangját, így a széles körű társadalmi elvárásmár a kormányzatot is cselekvésre késztette.

Nemdőlhetünk azonban hátra, hiszen a genderlobbi boszorkánykonyhájában márforralják a következő, érték- és magyarellenes megmozdulásokat. Biztosanvagyunk abban, hogy az LMBTQP hálózatok aktivistái a liberális jogvédőkkel, ahazai balliberális pártokkal és a nemzetközi liberális-globalista támogatóikkalkaröltve tervezik újabb akcióikat. Ezért továbbra is, nap mint nap meg kell vívniharcunkat értékeink védelmében!

AzAlaptörvény kiegészítés szellemiségének megfelelő módosításoknak meg kell jelenniüka kapcsolódó törvényekben és rendeletekben is, mindezeknek a gyakorlatban isérvényt kell szerezni. Minden oktatási/nevelési intézményben (a felsőoktatásiintézményekben is) és az ifjúsági rendezvényeken is egyértelműen tiltani kell az„érzékenyítésnek” és „szexuális felvilágosításnak” álcázott, kártékony agymosást.A törvényeket minél világosabban kell megfogalmazni, hogy ne találhassanak jogikiskaput a gyerekeket és fiatalokat megrontani vágyók.

Napjainkban71 ország jogrendje tiltja (11 országban halálbüntetéssel is) az általunk iskárhoztatott, nemi egészséget romboló viselkedést és az erre uszító elméletet.

Javasoljuk,hogy az orosz  modell szerint tiltsák be aPride felvonulásokat, illetve mindenféle LMBTQP propagandát! Fontos lenne ezértennek érdekében egy keretjellegű felhatalmazó rendelkezést még beemelni ebbe azAlaptörvényt módosító javaslatba, amely alapján egy sarkalatos törvénnyeltiltható lenne szexuális deviáns propaganda. Javasoljuk az Alaptörvény XVI. (1)bekezdésének az alábbi kiegészítését:

„Sarkalatos törvényrendelkezik a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat népszerűsítőtevékenységek tilalmáról és a jogkövetkezményekről. Nem hagyományos szexuáliskapcsolat népszerűsítésének minősül minden olyan információterjesztés, amely a nemhagyományos szexuális orientáció kialakulását célozza, vonzóvá teszi a nem hagyományosszexuális kapcsolatokat, egyenlő értékűnek mutatja a hagyományos – férfi és nőközötti – szexuális kapcsolattal, illetve felkelti az érdeklődést a nemhagyományos szexuális kapcsolatok iránt.”

Mindezkülönösen fontos akkor, amikor az EU Bizottsága a napokban tette közzé a teljeseneszement uniós stratégiáját az „LMBTQ személyek esélyegyenlőségéről”, amelybentöbbek között homofób gyűlöletbeszéddé kívánnák minden EU tagállambannyilváníttatni a normalitáspárti, értékvédő erők által megfogalmazott minden bírálatot,igazságbeszédet a szexuális deviáns propaganda ártalmairól és a visszaszorításszükségességéről.

Anyugati társadalmak már vesztésre állnak: Közép-Kelet Európa még megmenekülhet,ezért fontos, hogy a normális emberré váláshoz való jog elsődleges szereppelbírjon az értéktartalom nélküli, elvont liberális jogokhoz képest, ennek pedigrésze legyen a nemiség hagyományos felfogása, a nemzeti értékeink,hagyományaink és a keresztény kultúra értékeinek elsajátítását biztosítófejlődés garantálása a gyermekek számára.

Mikészen állunk, hogy megvédjük a magyar családokat és gyermekeket. Mi – ahogyazt már évek óta tesszük – továbbra is harcolni fogunk a sátáni, emberellenespropagandával és folyamatos provokációikkal szemben.

Célunka nemiségében háborítatlan magyar élet biztosítása, az egészséges, hagyományosidentitásaink védelme! Ennek érdekében számítunk minden jóérzésű magyarkiállására, támogatására és öntudatos, cselekvő fellépésére és arra is, hogy a Kormánya javaslatainkat támogassa.

Budapest,2020. november 18.

Aláírók: Barcsa-Turner Gábor (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom)
Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom)
Budaházy György
dr. Gaudi-Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat)
Kelecsényi Nándor (Nemzeti Filmkészítők Egyesülete)
dr. Téglásy Imre (Alfa Szövetség, Human Life International)
Walter Pál Péter (European Patriots Unite)

megosztás megosztás  e-mail RSS feed 

The post A hazafias szervezetek támogatják a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát deklarálni szándékozó Alaptörvény módosítást appeared first on Budaházy György oldala.


Forrás:budahazy.info
Tovább a cikkre »