A hazaárulás minősített esete!

Azoknak különösen figyelmébe ajánlom, akik mindeddig kételkedtek abban, hogy létezik Soros-hálózat, s hogy ez a hálózat a legközvetlenebb módon és a legaljasabb eszközökkel avatkozik be egy-egy ország belpolitikájába, belügyeibe, természetesen a megbízó érdekeinek megfelelően, és a törvényesen megválasztott kormány háta mögött, törvénytelenül, illegálisan, s mint itt fogják olvasni, a hazaárulástól sem visszariadva.

Vagy önök minek neveznék azt a törekvést, ha valaki arra próbálja rávenni egy másik ország kormányát, hogy az gazdasági nyomásgyakorlással érjen el valamit a saját kormánya ellenében? Esetünkben a német kormányról van szó, és arról, hogy ők helyezzék nyomás alá a kormányt a civil törvény miatt, méghozzá a Mercedesen és az Audin keresztül. Értsd: fenyegessék meg a kormányt, hogy ha nem hajtja végre azt, amit ezek a gazemberek akarnak, akkor vonják ki Magyarországról például ezt a két gyárat, felszámolva ezzel emberek tízezreinek munkahelyét, és a hazai GDP jelentős százalékát.

Akkor ismételjük meg: ez hazaárulás!

Hírdetés

Ezért régen kivégzés járt, ma pedig nagyon súlyos fegyházbüntetés. És arra is roppant kíváncsi vagyok, mit szólnak ehhez a Mercedes és az Audi munkásai és beszállítói?

Amúgy ajánlom figyelmükbe a holnapi (szombati) Magyar Időket. Ott elolvashatják, hogy egy másik ilyen Soros- hálózati ember, bizonyos Siewert András miképpen “vall” a tevékenységükről.

Az is megdöbbentő lesz.

És a dolognak ezzel koránt sincs vége!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »