A háttérhatalom előre tudta a Brexit eredményt: mert befolyásolták!

A háttérhatalom mutatványos bábuja, Soros György, legalábbis tudta, mert újra óriási összeget nyert. Az összeg nagysága egyelőre nem ismert, de a nyilvános adatokból megtudható, hogy a tétet megduplázta.

A 85 éves Soros György hedge fond menedzser előre jelezte, hogy a brexit egyeseket nagyon gazdaggá, míg a legtöbb brexit szavazót  szegénnyé tesz.

Soros súlyos befektetéseket vitt végbe aranyban, melynek az értéke  a meglepetésszerű brexit szavazás eredménye után ugrás szerűen megemelkedett. A milliárdos előre jelezte, hogy a brexit “Fekete Pénteket” fog a közönséges kisbefektetőknek okozni, de ö maga bőségesen profitalt ebből.

Soros Britanniában úgy ismert, mint aki megtörte 1992-ben a Bank of England-ot (a nemzeti bank), amikor is a Font ellen fogadott, és igy 1,5 milliárd Fontot nyert. Megjegyezzük, hogy Soros hasonlóan akart eljárni a német marka ellen is, de ott elveszített 2 milliárd márkát. Aztán megtámadta Indonéziát is, ahol szintén bőségesen nyert és a pénznemüket tízszeresen hígította meg. Indonéziában úgy tudtak, hogy Soros magyar és elsőszámú közellenségnek kiáltották ki. Hasonlóan járt el az OTP elleni támadásban is. A sikerét minden esetben a fajtársai árulására és a korrupcióra alapozta.

A népszavazás után előre láthatóan a részvények értéke, a készletek (stocks)és a font már mind súlyosan fognak zuhanni, így Soros súlyos összegeket fektetett be aranyba. Most meg naponta kaszálja be a hatalmas nyereségeket, mert az arany ára a magasba ugrott, magasabbra mit 2014 márciusban. A szavazás előtt, a 85 éves bevásárolta magát $ 264milliora (£ 193millio), a világ legnagyobb arany bányász cégébe, a Barrick Gold-ba, és utána a GLD tőzsdén arany opciókat szerzett be. Ezek után a Brexit előtt 4 nappal a Guardianban bejelentette, hogy a Brexit néhány embert gazdaggá tesz, de a legtöbb szavazót jelentősen szegényebbé.

“Azt akarom, hogy az emberek tudják, mielőtt leadják szavazataikat, milyen következményekkel jár, ha elhagyjak az EU-t. A szavazás az EU elhagyására, lehetett látni a hét végére egy Fekete Pénteket, amely súlyos következményekkel fog járni a hétköznapi emberek számára. “

Az üzleti mágnás, aki már most is megéri kb £ 18 milliárdot, a szavazás előtt, nem az egyetlen befektető, aki úgy tűnik, hogy nagyot nyert a britek sokk döntéséből, hogy elhagyjak az EU-t. Soros, a pénzügyi alvilág Sátánja, 1992-ben a fontot 15%-kal gyengítette meg, ugyanis a befektetők bizalma megrendült a brit pénzügyi rendszerben.

Crispin Odey, az Odey Vagyonkezelés főnöke, anyagilag is támogatta a Kilépés kampányt és fogadott kb £ 7.5 milliárdra cége eszközértékéből, hogy a Brexit megtörténik. Ő állítólag személyesen készül több, mint £ 220millioval a szavazás eredményét befolyásolni, hogy Britannia távozzon az EU-bol.

Mr Odey, az egyik leggazdagabb ember az Egyesült Királyságban, nyilatkozta a Reuters-nek: “Azt hiszem, győztes leszek. Már volt egy elég nehéz évem. “

Ő az egyik leggazdagabb ember az Egyesült Királyságban, a személyes vagyona £ 900 millió. 2014-ben azt jelentették, Mr Odey román stílusú kőtemplom stílusú házat épített a csirkéi számára.

forrás nyomán: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/brexit-latest-george-soros-wins-big-prediction-black-friday-a7102481.html

Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:CIONIZMUS, Gazdasági elemzés, Hírek, Külföld Tagged: Bank of England, Barrick Gold, BREXIT, Crispin Odey, elsőszámú közellenség, Soros a sátán


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »