A harc szaga

A harc szaga

A magyar emberek április 8-án elmondták, mit gondolnak a kerítésről, elmondták, mit gondolnak a határellenőrzésről, elmondták, mit gondolnak arról a kormányról, amelyet az illegális migrációt támogató nyugati országok támadnak, és elmondták azt is, hogy mi a véleményük arról az ellenzékről, amely vaskerítésezve próbálta szabotálni a Magyarország határait védő gyoda megépítését. Nem azt mondták, hogy be kell engedni a magukat menekülteknek hazudó afgán álszíreket. Nem. Nem azt mondták, Feri.

Valami egészen mást mondtak.

A hibbant Néró, a ripacs, a saját népére támadó paprikajancsi tegnap mégis vad rikácsolásba kezdett. Az egykor a saját felgyújtott városának lángjaiban gyönyörködő bukott miniszterelnök tegnap újra előbújt, és rekedtes hangján, ordítozva kezdett vagdalkozni.

Az a Gyurcsány kezdett a parlamentben gesztikulálva nagy hangon diktatúrázni, aki lovasrohamot vezényelt a népe ellen. Aki elnézte, sőt megjutalmazta azokat az azonosító szám nélküli, símaszk mögé bújt, viperával verekedő állatoknak a főnökeit, akik kiadták a parancsot szemmagasságban leadott lövésekre, és akik a magyarokra uszították a magyar rendőröket. Akik magyarokat uszítottak magyarokra.

A harmadszorra is elkergetett politikusok ma idegen országok segítségével akarják a hatalmat magukhoz ragadni. Nem most látunk ilyet először. Meg se lepődünk rajtuk.

A demokráciát a sárba tipró aljasok hadováltak tegnap demokráciá­ról. Tették ezt azért, mert vérszagot szimatolnak a levegőben. Azt hiszik, hogy idegen országok fogják nekik – fogják helyettük – megbuktatni a törvényesen, demokratikusan, kétharmaddal megválasztott kormányt. Az orosz elvtársak helyett ma a migránsok betelepítéséért küzdő nyugati országok vezetőitől várják a makacs magyarok észhez térítését. Mindig is ezt csinálták.

A kommunisták mindig is gyűlölték a népet, gyűlölték a demokráciát. Ezért találtak most is egymásra a hazugságot és az igazság letagadását a zászlójukra tűző liberálisokkal. Együtt menetelnek a hazug liberálisok a népet a semmibe vevő komcsikkal. Azt hiszik, a mi vérünk szagát érzik a levegőben. De tévednek. Ez a harc szaga. A lázadás szaga.

Hírdetés

Mert mi, lázadók az utolsó vérünkig fogunk harcolni a szabadságunkért és a szuverenitásunkért. Minket nem fognak se megtörni, se legyőzni a nemzetállamok eltörléséért harcoló identitás és nemzeti érzések nélküli pénzemberek, számító karrierpolitikusok, és technokraták.

Ez a nép az utolsó leheletéig fog küzdeni. 1956-ban is megmutatta, hogy ha kell, a 12 éves kisgyerekek és az idős asszonyok is fegyvert fognak, ha a hazájukra támad egy árulók által behívott idegen hatalom. 2006-ban, a nemzeti ünnepünkön is ugyanolyan keményen és oroszlánszívvel harcoltunk Gyurcsány símaszkos terroristáival. És nem törtünk meg, csak erősebbek, keményebbek és összetartóbbak lettünk.

Most újra előbújtak az eddig sunyin hallgató árulók. Miután Strasbourg­ban elárulták a hazájukat, most messiásként várják Merkel és Macron segítségét. A magyarok a kultúrájuk megőrzését, a határaik védelmét és a nemzetük megmaradását választották, nem pedig a hazájukat egy tál lencséért eláruló kommunistákat. A rikácsolók pedig hiába várják a nyugati országok segítségét. Magyarország demokrácia. Magyarországon a nép választja meg, ki fogja vezetni és megvédeni az országot, és nem holmi nyugati politikusok és őrült spekulánsok.

Rikácsoljatok csak!

Apáti Bence – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »