A hangos dob belül üres

A hangos dob belül üres

Akik egy ideje már követik a Syrian Arab Army oldalt mostanára megértik, hogy elég hiteles forrást jelent a saját területén. Nyilvánosságra hozzuk, mi történt tegnap a harctéren, miután a Török Hadsereg azt állította, hogy megsemmisített 21 szíriai célpontot.

Tegnap nyolc darab 122 milliméteres sorozatvető rakéta csapódott be Kafroma településen anélkül, hogy kár keletkezett volna bármely hadfelszerelésben, vagy egyetlen szíriai katona megsebesült volna.

12 darab tüzérségi lövedék csapódott be üres területeken szerte a hatctéren anélkül, hogy kár keletkezett volna bármely hadfelszerelésben, vagy egyetlen szíriai katona megsebesült volna.

A megosztás szerint igen, a rakéta sorozatvetőik és tüzérségi lövegeik tüzelnek, azonban mostanáig a legfontosabb célpont, amit majdnem eltaláltak egy polgári autóbusz volt, ami az M5 országúton haladt Aleppóból Damaszkusz felé.

Hírdetés

Ne hagyják, hogy a török illetékesek hülyének nézzék önöket, ahogy már sokszor elmondtuk Recep Tayyip Erdogan, az önjelölt szultán olyan, mint egy dob, hangos és gyakran zavaró, azonban belül üres.

Végül a Szíriai Arab Hadsereg jóval nagyobb tűzerővel rendelkezik Idleb tartomány körül, mint amit eddig használt. Mostanáig csak a szükséges tűzerőt használta fel és nem az összes rendelkezésére álló pusztító erőt. A török vezetés ezzel nagyon is tisztában van és tudja, hogy a Szíriai Arab Hadseregnek meg van a tűzereje a harctéren ahhoz, hogy letörölje a térképről az összes török harcállást, valamint tudja, hogy a hadtudomány jelenlegi állása szerint nem az övé a fölény.

Semmilyen formában nem becsüljük le a török megszállókat és a vahhabita terroristáknak nyújtott támogatásuk mértékét és nem teszünk közzé minősített információkat; csak ötletet akarunk adni önöknek, milyen ellentmondás van a török vezetők nyilatkozatai és a valóság között.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »