A halálbüntetés bevezetését követelheti a 444.hu, az Index és az Origó is

Az elmúlt napok legnépszerűbb témájával, a homoszexuálisok amerikai házasodásával foglalkozott az Origó. A videóban megszólaltatottak közül Sneider Tamás, az Országgyűlés és egyben a Jobbik alelnöke Facebook-bejegyzésben fűzött kommentárt a felvételhez.

Sneider szerint:

 1. Nem a maradi-érzéketlen és a felvilágosult-toleráns áll szemben ebben a vitában. Az idei hónapban a szomszédos Ausztria törvényhozásának Alsóháza pl. egyértelműen elutasította a homoszexuális párok házasodását, csak erről a honi sajtó nem akart beszámolni. Ausztriában a képviselők alig több mint 10% százaléka engedelmeskedett a homoszexuális lobbi újabb követelésének. 

Hírdetés

2. A gyerekeimmel kapcsolatos kérdést nem tartom korrektnek, mert alapvetően nem erről szól a vita. A gyerekeimet minden körülmények között szeretem, ezen nem változtat semmi. Viszont ha valamelyikről kiderülne, hogy homoszexuális, az sem változtatna a tényen, miszerint a házasság egy férfi és egy nő közötti szeretetkapcsolat, amely az utód nemzésére is irányul.

3. A hivatkozott amerikai legfelsőbb bíróság más döntéseket is hozott az elmúlt napokban. A homoszexuális házassággal megegyező arányban, 5:4 arányú ítélettel alkotmányosnak nyilvánította a méreginjekcióval történő kivégzéseket. Kíváncsian várom, hogy a következetesség jegyében mikor hivatkozik erre a 444.hu, az Index, vagy a videót készítő Origó, követelve a halálbüntetés visszaállítását.

Erre mi is kíváncsiak vagyunk. Mindenesetre ha Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Ungár Klára, Terry Black és társaik hasonló vehemenciával követelik a halálbüntetés bevezetését Magyarországon, arról természetesen beszámolunk.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »