A „haladóknál” ez a vb-győzelem a multikulti diadala

A „haladóknál” ez a vb-győzelem a multikulti diadala

Meg kell vizsgálnunk, mi lehet az oka annak, hogy az európaiak – a normálisabb fele – a horvát labdarúgó-válogatottnak, nem pedig a rengeteg afrikait felvonultató franciáknak drukkolt a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében – hívta fel rá a figyelmet Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója az ECHO Tv Sajtóklub című műsorának hétfői adásában egyebek között arra reagálva, hogy a CNN úgy interpretálta a franciák vb-győzelmét, hogy az a világ összes bevándorlójának a diadala.

Azt a Nyugat mindig nagyvonalúan elkeni, hogy a kibocsájtó országoknak a legkiválóbb labdarúgóit szívják el arra hivatkozva, hogy „mi vagyunk a jó emberek, mert befogadtuk őket”, pedig csak lefölözték a legjobb sportolókat, ahogy Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője fogalmazott: a legjobb gladiátorokat, hogy nekik csinálják a cirkuszt. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője szerint

„nem szabad a horvátoknak búsulnia, mert a franciákat megverték volna”.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője szerint, a vak is láthatja, itt nemcsak a fociról van szó, amit jól mutat az is, ami a vb-döntő éjszakáján Franciaországban történt, hiszen Párizsban és Lyonban is zavargásokba csapott át az örömünnep. 

Elképzelhetjük, mi lett volna, ha veszít Franciaország, akkor lehet, hogy az Eiffel-tornyot is ledöntik

– tette hozzá Bencsik András.

Hírdetés

A Magyar Demokrata főszerkesztője szerint a zavargások akár fel is foghatók rasszista, európai fehér ember elleni tüntetésnek, hiszen azok kitörésre párhuzamba állítható azzal, hogy a CNN és Alex Soros, George Soros fia is úgy értékelte, migránsok, illetve muszlimok nyerték meg a vb-t.

Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója nagyon veszélyesnek nevezte, hogy a Nyugat nagy szeretettel beszél a menekültekről, az ázsiaiakról, az afrikaiakról, miközben elfelejtik azt, hogy Európának vannak kisebbségei, nemzetiségei, akik a jogaikért küzdenek. Hozzátette: egyszerűen bedugják a fülüket, behunyják a szemüket, sőt még segítenek is, hogy megbüntessék a függetlenségükért küzdő kisebbségeket, vagyis szerintük Európa nemzeti kisebbségeinek nem számít az emberi jog, csak az Ázsiából és Afrikából bevándorlók esetén számít.

Igazi demokráciát Európában kell megteremteni, mert állítom, hogy csak névleges demokrácia van

– szögezte le Stefka István.

Echo TV

The post A „haladóknál” ez a vb-győzelem a multikulti diadala appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »