A haifai egyetem vezetősége nem engedélyezi a köcsögrendezvényt – Cipi Livni háborús bűnös föl van háborodva

A haifai egyetem vezetősége nem engedélyezi a köcsögrendezvényt – Cipi Livni háborús bűnös föl van háborodva

„Szeresd a felebarátodat, mint tenmagadat!” (Mózes III. könyve)

Cipi Livni volt kül- és igazságügy-miniszter felháborodottan reagált a Haifai Bár Ilán Egyetem vezetőségének azon döntésére, miszerint vallásos alapokon nyugvó tanintézet vezetősége nem engedélyezi a kampusz területén a homoszexuálisok, leszbikusok és egyéb ferde hajlamúak magamutogató vigasságának megrendezését – írja a politikus twitteres bejegyzésére hivatkozva a Válláh! Hádásot héber nyelvű hírportál.

Aberrált hallgatók csoportja eredetileg Büszkeség hete néven egy álló héten keresztül tartó köcsögfesztivált kívánt rendezni a vallásos értékeket valló Haifai Bár Ilán Egyetem kampuszán, ám a tanintézet vezetősége egyetlen percet sem engedélyezett a ferde hajlamúaknak. Tegnap az egyetem vezetősége közölte velük, hogy a homoszexualitás és ehhez hasonló betegségek témájának megvitatására kizárólag szűk- és zártkörű rendezvényt engedélyez a kampusz területén, de azt is csak olyan pszichológusok, rabbik és szociális munkások részvételével, akik hajlandók segítséget nyújtani a deviánsok hozzátartozóinak, illetve a gyógyulni kívánó ferde hajlamúaknak.

Hírdetés

Prof. Uri Nír dékán és ‘Omer Máhlúf, az egyetem köcsögszekciója vezetőjének tegnapi megbeszélésén előbbi azt is közölte a deviánsok képviselőjével, hogy a kampusz területén nem osztogathatnak úgynevezett "felvilágosító" röplapokat, nem ünnepelhetnek, és nem terjeszthetik a ferde hajlamúak jogait követelő fölhívásukat.

Cipi Livni volt izraeli kül- és igazságügy-miniszter, jelenleg a Cionista Tábor nevű párt parlamenti képviselője ma reggel fölháborodottan csiripelt a Twitterén a Haifai Bár Ilán Egyetem vezetőségének a köcsögfesztivál rendezését megtiltó döntésére reagálva. "Büszkeséggel töltött el, hogy egykor a Haifai Bár Egyetemen tanultam és diplomáztam, egészen addig, amíg megtudtam, hogy az egyetem vezetősége ilyen módon járt el a büszke közösséggel szemben", csiripelte a háborús bűnös Cipi Livni.

Az izraeli köcsöghét előtt a politikusok már tegnap szinte egymásra licitálva igyekeztek elhalmozni jókívánságokkal és üdvözleteikkel az aberráltak népes közösségét, hiszen utóbbiak nagy számuk miatt jelentős szavazótábort is jelentenek. Bibi Netanjáhu miniszterelnök üdvözletében hangsúlyozta, hogy hosszú út vezet a "melegek" jogainak elismertetéséhez. Ruvi Rivlin államelnök az aberráltak legnagyobb szervezetének, A Büszke Ifjúság Szervezetének (IGY) vezetőségét fogadta és látta vendégül a jeruzsálemi Elnöki Rezidencián. Az egyik fényképünkön Rivlin elnök az IGY szervezet főigazgatójának, Mandy Miháélinek a kezét szorongatja, ám ezúttal nem kell attól tartani, hogy hivatali elődjének, a nemi erőszak bűncselekményének elkövetése miatt börtönben ülő Mose Káccáv sorsára jut.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »