A HAARP akció közben és annak valódi célja

A HAARP, vagyis a Magas Frekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program nem egy kitalált összeesküvés-elmélet. A HAARP „kísérletek” zengő „hangrobbanásait” és különös villanófényeit már számtalan polgár megfigyelte. Nos, ez valóban egy olyan jóindulatú technológia, amelyet arra terveztek, hogy erősítse az ionoszférát, ahogyan a kormány állította, vagy más egyéb gyalázatos feladatokra is képes?

Home

Nekünk azt mondták, hogy a HAAPR nagy teljesítményű antennái csak a „az ionoszféra szabályozott, helyi módosításait” idézik elő, de biztosan több ettől. A HAARP valódi működéséről szóló elméletekből temérdek született, s némelyik erősen elgondolkodtató, még mielőtt sutba dobnánk őket, bármilyen messzire is menjenek el.

Tény, hogy az Egyesült Államok hadserege dollár milliárdokat költött a projektre, mégis folyamatosan elbagatellizálják annak valódi hatalmát. Biztosan ismerjük, hogy a HAARP-nak megvan az a képessége, amellyel a következő dolgokat teheti:

Olyan drámai hatást tud létrehozni a légkörben, mint egy termonukleáris bomba, mely az összes rádió- és egyéb frekvenciát képes kiütni egy millió négyzetmérföldes körzetben.Helyettesíteni tudja azt a jelenlegi rendszert, amin keresztül a katonai tengeralattjárók kommunikálnak egymással, ami a lehető legmélyebb vizekben is képes működni.Jobb radarrendszert tesz lehetővé, amint a jelenleg alkalmazott „horizonton túli” (tehát több ezer kilométeres hatótávolságú!) technológia.Ellenőrizni tudja, hogy hol van olaj-, gáz- vagy ásványlelőhely bárhol a Földön, ezáltal képes meghatározni a következő „háborús zónát”, vagy azt az országot, amit eladósítanak a jelenlegi birodalomnak.Meg tudja határozni, hogy a többi ország betartja-e az atomsorompó egyezményt (azok valószínűleg ugyanúgy nem, ahogy mi – amerikaiak – sem)Detektálni tudja az „ellenséges” repülőgépeket, illetve még az ufókat is.

http://lisaintx.files.wordpress.com/

A HAARP technológiája

A HAARP egy Bernard J. Eastlund nevű fizikus, valamint az ő „A földi légkör, az ionoszféra és/vagy a magnetoszféra egyes régióinak megváltoztatására szolgáló eljárás és berendezés” nevű 1980-as szabadalma segítségével jött létre. (US #4,686,605)

Viszont a szabadalma Nikola Tesla munkáján alapult, aki azzal állt elő, hogy képes bárhová a Földön vezetékek nélkül másodpercenként megközelítőleg egy watt rádiófrekvenciát közvetíteni köbcentiméterenként. A földről generált energia a Föld légkörének a felszíntől több mérföld magasságban található felsőbb tartományaiba küldhetők.

Összeesküvés-elméletek

Hírdetés

Egyesek úgy vélik, hogy a HAARP egyszerűen a földrengések és a különféle időjárásbeli katasztrófák megelőzésének egyik módja, de a Fülöp-szigeteki Haiyan tájfun és az elkövetkező még rosszabb viharok felvetik, hogy vajon a HAARP valóban pusztán egy „rossz” időjárást megakadályozó eszköz? Ha pedig valami más, akkor az Egyesült Államok kormánya Tesla legremekebb munkájával játszogatva számtalan árvizet, aszályt, hurrikánt, szökőárat és tornádót idéz elő.

Mások azt feltételezik, hogy ha a Föld eléggé beszennyeződik és/vagy bizonyos kapuk vagy vortexek (energiaörvények) kialakulnak, akkor negatív életformák érkezhetnek ide és könnyedén átvehetik a hatalmat.

Megint mások úgy gondolják, hogy ez a tömeges léptékű elme-kontrollnak az egyik formája, ami szintén Nikola Tesla azon felfedezésén alapszik, mely szerint az ember 8 ohm frekvencián működik.

http://chemicalskyfall.com/

Mi történt a magasabban rezgő színekkel?

Egyes összeesküvés-elmélet hívők szerint a HAAPR technológiák valódi célja az, hogy blokkoljanak bizonyos fényhullámokat, amelyeket normál esetben az teljes spektrumban pompázó égboltokon – más néven szivárványokon – figyelhetünk meg. Én magam is észrevettem két szivárványt a nemrégiben chemtrail-lel borított égbolton és valami nem stimmelt velük: a fénynek csak a három alsóbb rezgéstartományával – a vörössel, a narancssárgával és a sárgával – rendelkeztek.

Míg lehet, hogy ez csupán a lenyugvó Nap játéka volt az égbolton és csak a Jóisten a tudója, hogy Texasban milyen roppant érdekes naplementéket szoktunk olykor megfigyelni, addig úgy tűnik, hogy a magasabb rezgésű színek ténylegesen hiányoztak. Hová tűnt a gyönyörű kék, zöld, indigó és az ibolya a szivárványból?

Egyesek azt állítják, hogy ezen színfrekvenciák megszüntetésével, a kormány és akikkel a kormány összejátszik, csökkentik ama természetes színrezgéseket, amelyek megakadályozzák, hogy a negatív energiák, illetve a sötét entitások a bolygónkon játszadozhassanak.

Ezen kívül több mint 277 műhold kering a bolygónk körül éppen most, és egy informátor szerint a HAARP technológia felhasználható azoknak az „Alpha és Omega frekvenciák” hangolására, amelyek elérik a Földet. Lényegében ez a technológia hozzájárulhat azokhoz a negatív energiákhoz, amelyeknek ki vagyunk téve, de akár a pozitívakat is növelheti.

Majd elválik. hogy a HAARP egy katonai édességbolt vagy egy kozmikus Pandora-szelence, azonban biztosan nem egy égre szegezett játékpuska, és az is sokkalta valószínűbb, hogy a mi (az amerikaiak) kormányunk szándéka az, hogy valamilyen módon a tömegek ellenőrzésére használja fel. Elképzelhető, hogy a régi alufóliás kalapról szóló viccek nyílt figyelmeztetések voltak mindnyájunk számára.

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »