A “gyógyító” tigrisszem

A tigrisszem a kvarc ásvány egyik drágakőként használt változata. Színe többnyire sárgásbarna és aranybarna, amely az áttetszőtől az átlátszatlanig változik. Mint minden ásványnak, ennek is megvannak a maga spirituális titkai.

 

Az ezoterikus irodalom régóta ismeri és alkalmazza a tigrisszemet. Legfontosabb kapcsolatban a napfonat csakrával áll, ezáltal hatásai a tűz-erő központban érvényesülnek a legjobban.

Úgy tartják, hogy a tigrisszem energiái leginkább az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió és a Nyilas jegy szülötteivel harmonizálnak, de egyébként minden ember számára hasznosak.

Gyógyhatásai:

erősíti a légutakat és a tüdőtmeghűlés, megfázás, köhögés ellen jójótékonyan hat az ízületekre és a csontozatracsökkenti az asztmatikus panaszokatrugalmasabbá teszi az izomzatotidegrendszeri problémákra kifejezetten ajánlott

 

Szellemi és lelki hatásai:

nyitottabbá tesz a külvilág irányábakreatívabbá teszfejleszti a koncentrációs készségetsegít a belső látás kifejlesztésébentámogatja a belső korlátok ledöntésétsegíti a döntéshozatalt azáltal, hogy fokozza a határozottságotfelpezsdíti az embert azáltal, hogy táplálja a belső tüzetfokozza az ember bátorságát, hogy merje megmutatni magáterősíti az emberek közötti kapcsolatokat a közös nevező megtalálása általcsökkenti a felesleges izgalmakaterősíti az ember karizmáját és másokra gyakorolt hatásátjótékonyan hat az idegességre és az idegi problémákraérzelmi blokkokat oldfejleszti a rendszerező képességetspirituális védő szerepe miatt talizmánt is készítenek belőle

Hírdetés

 

A napfonat csakránk spirituális fejlődésünk során jelentős szerepet vállal nemi identitásunk és a személyiségünk önállóságának, határozottságának és erejének kialakításában. Aki ezt rendszeresen karbantartja és erősíti, az felvértezi magát a túlzó kritikával és az igazságtalan bíráskodással szemben, továbbá kevésbé lesz kibillenthető.

Az erős napfonat csakrával rendelkező embert nem nyomasztják a körülmények és a külvilág befolyásoló hatásai.

Arra figyeljünk oda, hogy a frissen vásárolt tigrisszemet is tisztítsuk meg alaposan folyóvíz alatt, vagy tegyük néhány órára egy pohár vízbe, hogy megszabadítsuk a szennyező energiáktól. A használat gyakoriságától függően pedig rendszeresen ismételjük meg ezt a tisztító műveletet.

Használhatjuk marokkőként meditációhoz, vagy dekoratív testékszerként is.

Jogi nyilatkozat: Cikkeinknek és bejegyzéseinknek nem áll szándékában orvosi tanáccsal szolgálni, diagnózist felállítani vagy gyógymódot javasolni. Az itt kifejezésre juttatott nézetek nem feltétlenül tükrözik a hírközlő médium álláspontját.

Akit jobban érdekel a téma, mindenképpen javaslom, hogy olvasson utána és tudjon meg többet róla.

Alkalmazása mindig csak saját felelősségre ajánlott. Használatáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Nem árt, ha az orvos szakirányú természetgyógyász is!

 

Boldog napot!

The post A “gyógyító” tigrisszem appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »