A GÚNY OKA ÉS TÁRGYA

A GÚNY OKA ÉS TÁRGYA

A fölöttébb érdekes családból származó, és a 444 pöcegödrében végre révbe érő Rényi Pál Dániel műve: 

„Fontos: a KDNP népirtássá nyilvánítaná a keresztényüldözést

Rétvári Bence talált újabb indokot pártja létezésére.

Rétvári Bence, az emberminisztérium parlamenti államtitkára szerda reggel a közmédia 1-es csatornáján kezdett, és mindenkit megnyugtatott, hogy a magyar kormány, több mint hat évvel hivatalba lépése után, végre a törvény erejével is fellép a keresztényüldözés ellen. 

Két dolog történik: lesz országgyűlési határozat arról, hogy keresztényüldözés = népirtás, a Nemzetközi Büntetőbíróság felé pedig lesz felszólítás, hogy lépjenek fel a keresztényüldöző-bűnözőkkel szemben.

Hírdetés

100 éve még minden 4. ember keresztény volt a Közel-Keleten, ma már csak minden 33. az, és nyolcvan országban 200 millió ember él veszélyben kereszténység miatt.

A magyar kormány nem tétlenkedett eddig sem: humanitárius kötelezettségei részeként 3 millió eurót különített el keresztény közösségek megsegítésére, és iskolát is épített az iraki Erbilben. Ezeknek a lépéseknek volt valódi értelme is.

Tervben van még, hogy olyan ösztöndíjak lesznek Magyarországon, amivel iraki és szíriai keresztény fiatalok itt fejezhetik majd be tanulmányaikat. Ők kívánatos bevándorlónak minősülhetnek a kormány szemében.” (444) 

Értjük mi, van fülünk a hallásra, értjük, hogy micsoda gúnytenger és cinizmus cunami kell kísérje, ha valaki a keresztényirtás kapcsán népirtást emleget. Csak azt nem értjük, miért? Miért ilyen vicces az, ha tömegével kínoznak meg, ölnek meg, égetnek el elevenen (holocaust = égő áldozat) keresztény embereket a Közel- és Távol-keleten, ahogyan ezt napjainkban teszik.

Vagy te, Rényi, és a hozzád hasonló gondolkodású nyomorultak, ti tényleg azt hiszitek, hogy a szenvedés, a népirtás, a hitért, származásért viselt áldozat és kínhalál örök időkre zsidó privilégium marad? Az volt, az ma is, és az lesz a jövőben is?

Tévedtek, Rényi!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »