A gondnok talált az elhunyt Andy Vajnára vasárnap reggel

A gondnok talált az elhunyt Andy Vajnára vasárnap reggel

Ahogy arról már tegnap is tudni lehetett, Andy Vajnát budapesti otthonában érte a halál. A Blikk információi szerint vasárnap reggel a villa gondnoka talált rá, miután felment a producer hálószobájába, aki – szokásával ellentétben – nem ment le reggelizni.

A lap szerint szombat este még barátokkal vacsorázott, péntek este pedig Hámori Eszter publicista volt nála, aki így emlékezett vissza: Vajna fáradtnak tűnt, annak is érezte magát, nem tudta, hogy ennek mi az oka, de így is jót beszélgettek.

Hírdetés

„Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam. Elismerte, hogy egy hirtelen rosszullét után azonnal bement a kórházba, és hogy az orvosok szerint ez volt a szerencséje. Nem mondta, ez mikor volt, de úgy beszélt a dologról, mint amin már túl van. Most is látom magam előtt, ahogy mondja: »Kutya bajom, rossz pénz nem vész el.« Annyira sajnálom. Tele volt tervekkel, új rádiót is szeretett volna indítani. Nem látszott rajta, hogy már csak egy napja van hátra” – Hámori Eszter.

(Fotó: Balogh Zoltán / MTI)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »