A gazdasági vírus, a fekete életek és a szájkosár

Megérkezett gazdasági vírus következő hulláma.

Olyan korban élünk, amikor olyan emberek kapnak teszteredményeket sok esetben, akik teszten nem is vettek részt.

Amikor tilos a gyülekezés és a nyilvános tömegrendezvények, viszont esküvőt ennek ellenére lehet tartani ötszáz főig.

Termálfürdőbe azért elmehetünk, hiszen ha betartjuk a távolságot, akkor a víz bizonyára védelmet nyújt a vírusok terjedése ellen. Í

gy a medencében nem szükséges hordani a szájkosarat!

Viszont biztos, ami biztos, zárt közegben, üzletben, bevásárlóközpontban azért mindenki használja, sőt a gyerkőcöknek is kötelező lesz szeptembertől az iskolában.

Biztos, ami biztos alapon Google bácsi és a Facebook is letiltotta az „álhírek” terjesztését.

Hogy mi minősül álhírnek, azt úgy tűnik, hogy maga a Google és a Facebook hivatott önkényesen eldönteni, nem pedig az igazságügyi szervek.

Kijelentették például, hogy Bill Gates és a vírussal kapcsolatos összefüggések álhírnek minősülnek, így azokat letiltják, annak ellenére, hogy a Bill Gates alapítvány rendelkezik egy koronavírus szabadalommal.

Ha emlékszünk még, a vírus kirobbanásának idején az orvosok és virológusok kijelentették, hogy egy védőoltás kifejlesztése és tesztelése több évet venne igénybe.

Ennek ellenére alig több mint fél évvel a vírus kirobbanása után az országok szinte már versengenek, hogy kinek a védőoltását alkalmazzák majd széles körben.

Egyik nap az Egyesült Államok jelenti be, hogy elkészült a védőoltással, amely az RNS-be épül be, viszont csak néhány hónap védelmet nyújt.

Hírdetés

A következő napon már Putyin elnök jelenti be, hogy szintén megalkottak egy védőoltást, amely több, mint két évre nyújt védelmet és már a saját lányának is beadatta.

Eközben az USA-ban elnökválasztásra készülődnek.

Egy fekete férfi (George Floyd) halála miatt olyan indulatok szabadultak el, melyek kihatnak az egész szövetségi államra, ahol polgárháborús helyzet alakult ki, amely félő, hogy átterjed Európára is.

Hiszen itt is voltak már kisebb, néhány fős tiltakozások, melyekről a média, sajtó és a különböző hírportálok is tudósítottak.

Nem tudósítottak, vagy csak nagyon szűk körben tudósítottak viszont a nagyszabású berlini tüntetésről, mely bár nem George Floyddal és a fekete életekkel függ össze, így úgy látszik, hogy ez nem élvez prioritást.

Noha a megmozduláson egyes beszámolók szerint több, mint 1,2 millió személy vett részt.

Más beszámolók szerint azonban a résztvevők száma, akik a maszkviselés és korlátozások ellen tüntettek, nem érte el a százezret sem.

Elgondolkodtató, hogy ekkora tömeges rendezvény hatására, miért nem betegedtek meg tömegesen az emberek.

Viszont, ha bármelyik európai városban 30-50 „antifa” utcára vonul, a fősodratú média beszámol róla.

Összegezve: Gyülekezési szabadság korlátozása, szivárványos lobogó a budapesti városházán, transzvesztiták a nyugat nagyvárosainak óvodáiban, „antifák” vernek fehéreket, mert csak a „fekete életek számítanak”, nekünk pedig szájkosár, hogy fogjuk be!

Ez nem scifi, ez 2020, a Föld nevű bolygón.

Végh Tamás

Magyar Tudat

The post A gazdasági vírus, a fekete életek és a szájkosár appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Soros György világuralomra tör Soros György abban érdekelt, hogy kevert, határok nélküli, a gazdasági…Aki felvidéki nem magyar? “S az álmosaknak, piszkosaknak,  Korcsoknak és cifrálkodóknak, Félig-élőknek, habzó-szájuaknak, Magyarkodóknak,…HITELED VAN, NEM TUDSZ TÖRLESZTENI, EZT TUDNOD KELL, VEDD MOST ELŐ A SZERZŐDÉST A VÍRUSJÁRVÁNY MIATT TÖRVÉNYILEG ÁTÜTEMEZIK A HITELTARTOZÁSOK TELJESÍTÉSÉT, MOST NEM…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »