A garázda igaza

Néha igaza van a rendbontónak. Amikor látványosan bontja a liberális konszenzust és rendet.

Az utóbbi évek taktikája immár nem a kereszténység nyílt támadása, erről ugyanis rájöttek, hogy ez csak ellenreakciót szül. Lásd amikor a Lidl leradírozta egy görög fetasajt csomagolásáról a keresztet, ez pár éve volt.

Ma a taktika a kisajátítás.

Hírdetés

Pár éve észrevehető, a kereskedelemben Karácsony nem december végén van, hanem szeptember és október közt kezdődő valamiféle többhónapos ünnep. A liberális hagyományok szerint ilyenkor mindenki köteles felesleges dolgokat vásárolva sorba állni, ok nélkül mosolyogni, majd ünnepelni a Szivárvány Jézuska nevű akcióhős debilkedését.

Szivárvány Jézuska halivúdi lakos, reggelente drogozik, aztán filantrógerkedik, majd este beszédeket mond. Szivárvány Jézuska mindig jókedvű, mindenkire mosolyog, egyedül akkor lesz kissé mérges, ha valaki Jézus tanítását emlegeti, ez ugyanis intolerancia.

Persze semmi gond, hogy a libbantak kitaláltak maguknak egy új ünnepet, legyünk tényleg toleránsak. Csak jobb lett volna, ha liberális-ateista akcióhőseik mondjuk a “prájd” alatt osztanának gyerekkúrás közben ajándékokat, s nem a mi ünnepünket utánoznák, azt parodizálva.

Szóval a válasz a “nálunk már Karácsony van” októberi plakátra: “nálunk viszont, baszdmeg, még nincs”. Egyszer rá is írtam egy bolti plakátra. Persze a liberális prájdfa földhöz vágása jóval merészebb tett.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »