A frissen lebukott Soros-ügynök Izraelből kér segítséget a Soros-ellenes látszatszabadságharchoz

A magyar kormány hétfőn a tel-avivi nagykövetségen keresztül hivatalosan fogja kérni a The Jerusalem Post főszerkesztőjétől azt a hangfelvételt, amely bizonyítja, hogy a Soros-hálózat berlini szervezete azért lobbizik, hogy a német kormány magyarországi német cégeken keresztül gyakoroljon nyomást Magyarországra – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Dunakeszin.

Szijjártó Péter elmondta, hogy az izraeli The Jerusalem Post hangfelvételen alapuló pénteki cikke egyértelműen bizonyítja, a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani azért, hogy az illegális bevándorlók befogadását előmozdíthassa. Hozzátette: felháborítónak tartják, hogy azért járatják le Magyarországot, mert nem hajlandó illegális bevándorlókat befogadni.

Hírdetés

Az is elfogadhatatlan, hogy „soha senki által meg nem választott ngo-k magyar emberek munkahelyeit, magyar emberek kiszámítható megélhetését sodorják veszélybe” – fűzte hozzá a külügyminiszter.

(MTI)

Korábban írtuk: Újabb Soros-ügynökkel bővült "Gyuri bácsi" hálózata: a kis Szijjártó Péter az amerikai ösztöndíj mellé zsebpénzt is kapott


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »