A franciaországi merényletről

A nagy felháborodást keltő franciaországi mészárlás kapcsán itt van néhány kijózanító gondolat.

1.) Az elkövetők, ha névleg muszlimok is voltak, tettük nem összeegyeztethető a saját környezetében igen gazdag, szép és bölcs civilizációt létrehozó iszlám elveivel.

2.) Egyáltalán nem légből kapott ötlet, hogy nem is a muszlimok valamely csoportja, hanem a francia titkosszolgálat hajtotta végre az akciót. Ez pontosan beleillene abba az egyre jobban kirajzolódó nyugati tervbe, amely Európa ellenségességét akarja egyre erőtejesebb felébreszteni az iszlám világgal szemben. Erre azért van szükség, hogy jogosultnak tűnjön egy jövőbeli támadás egy olyan világ ellen, amit még nem tudott áthatni a tradicionális Európát porig romboló zsidó-szabadkőműves háttérhatalom.

Hírdetés

3.) Olyan emberek, akik ilyen szinten gúnyt űznek a vallásból, mint a szóban forgó démoni magazin szerkesztői, nem érdemelnek semmilyen sajnálatot, még akkor sem, ha brutális módon végrehajtott kivégzésükkel nem értünk egyet. A gusztustalan mocsok terjesztésének ez az ára. Az emberek a vallásgyalázók áldozataiért vajon mikor fognak mécsest gyújtani?

4.) Nem meglepő, hogy minden híroldal rögtön arról számolt be, hogy az „Iszlám Államnak” nevezett, amerikai és zsidó titkosszolgálatok által létrehozott, áliszlám álállam üdvözölte a történteket. De vajon miért ez a legfontosabb, és miért nem az iszlám hiteles képviselőinek álláspontját teszik szalagcímre? Megint csak azért, hogy az európai embert az iszlámmal szembeni gyűlöletre buzdítsa.

5.) Végezetül emlékeztetni szeretnénk, hogy a sötét francia forradalomnak (1789) ez véresen valós következménye, azaz az események láttán egyáltalán nincs min meglepődni. Az egyenlőség, a hagyományellenesség, a tolerancia „magasztos” eszméi vezettek oda, hogy mára kultúrák és rasszok olyan szinten keverednek, olyan szinten összevegyülnek, hogy a feloldhatatlan nézeteltérések és konfliktusok törvényszerűen megjelennek. Most érdekes módon egész Európa gyászol, holott ők akarták ezt. Ők akarták a rendetlenséget, ők szégyenítették meg a kereszténységet, ők bomlasztották a nemzeteket, nekik köszönhető a családok szétesése és az emberek lealjasodása. Elvettek minden támaszt és értéket az emberektől (mármint az antitradicionális, modern Európa), és még ők keresnek bűnbakokat? Franciaország a démoni lázadás és értékrombolás melegágya, nem kellene gyilkosság hozzá, hogy ezt észrevegyük… de sajnos úgy látszik, a legtöbbek számára még ez is kevés, hogy helyesen lásson.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »