A francia LMBTQ-aktivista megerőszakolt és megkínzott egy négyéves kislányt

A francia LMBTQ-aktivista megerőszakolt és megkínzott egy négyéves kislányt

A Franciaország nyugati felében zajló szivárványos felvonulások szervezője bevallotta, hogy bántalmazott, megerőszakolt és megkínzott egy négyéves mentálisan sérült kislányt, akinek a gondozását rábízták, vagyis hivatalosan is nevelőszülője volt. Az elkövető harmincas éveiben járó Pierre-Alain Cottineau ráadásul a francia szélsőbaloldali Engedetlen Franciaország tagja volt, mielőtt gyanúsított lett. Az Engedetlen Franciaország része volt annak a baloldali választási blokknak, amely győzött a nyár eleji francia előrehozott választásokon.

Cottineaut ismert volt LGBTI-aktivistaként és a Nantes városában zajló szivárványos felvonulások főszervezőjeként is. Azt vallotta, hogy a szivárványosoknak több figyelmet kell magukra irányítaniuk. Nos, ez sikerült is neki, ám nem úgy ahogy azt tervezte.

A rendőrség ugyanis egy gyerekpornó-felvételen keresztül eljutott hozzá. A felvételek vizsgálatán keresztül azonosították a sértett kislányt, egészen pontosan a gyerek speciális egészségügyi ágyának típusával sikerült leszűkíteni annyira a kört, hogy végül rábukkantak a kislányra – és az elkövetőre is.

Hírdetés

A Cottineau házához kiérkező rendőrök a férfit nem találták otthon, kiderült, hogy a gyermek kórházban volt, Cottineau pedig Tunéziába ment nyaralni. A férfit visszatértekor, rögtön a reptéren letartóztatták, kihallgatásakor pedig beismerte tettét, beleértve a bántalmazást, erőszakot és gyermekpornó készítését, amit pedofil internetes oldalakon terjesztett a sötét weben.

Ráadásul nem biztos, hogy Cottineau most kezdte a bántalmazásokat. Már tizenéves korától ápolóként, gondozóként is ténykedik, kifejezetten 6 év alatti gyerekekre szakosodva. Legutóbbi áldozatát 2023 végén vette magához.

Ha a bíróság bűnösnek találja, a férfi életfogytiglant is kaphat.

körkép.sk, standard.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »