A fradisták ájulásig rugdosták ellenfelüket, videót kaptunk a verésről

A fradisták ájulásig rugdosták ellenfelüket, videót kaptunk a verésről

Nyilvános helyen, csoportosan elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértéssel gyanúsít a BRFK két férfit, akik november 4-én azonosíthatóan részt vettek az FTC-DVSC futballmeccs szünetében kirobbant tömegverekedésben.

Mint lapunk beszámolt róla, szombat este a vénaszkennert elfogadó szurkolói csapat kemény magja, az úgynevezett Halhatatlanok bandája verekedett össze az ellenőrzést elutasító régi Fradi-tábor tagjaival – a balhét sajtóértesülések szerint egy korábbi vezérszurkoló kezdte a Grupama Aréna előterében, aki két embert megkéselt, egyiküket súlyosan megsebesítve. Őt viszont közel harminc fős, maszkos csapat verte-rugdosta eszméletlenre, a szurkálót pedig azóta is kórházban ápolják.

A balhé után őrizetbe vett gyanúsítottak a BRFK szerint egy férfit könnyebben, egy másikat súlyosan megsebesítettek a verekedés során. Hogy melyik csapathoz tartoztak – a vénaszkennerrel kiegyező táborhoz, vagy a régi tábor ütőembereihez – arról Bagoly Bettina, Fővárosi Főügyészség szóvivője sem tudott információt adni.

Hírdetés

http://mno.hu/

A Főügyészség mindenesetre úgy látja, hogy a garázdák esetében elég lesz az őrizetnél enyhébb lakhely-elhagyási tilalom is, és indítványozták, hogy a gyanúsítottak nyomkövetővel, de adott körzetben szabadon mozoghassanak.

Az ügyészség azt is szeretné elérni, hogy a gyanúsítottak ne vehessenek részt sportrendezvényeken, és ne érintkezhessenek a sértettekkel sem.

Az ügyészi indítványról kedden dönthet az illetékes bíróság, a nyomozást pedig a BRFK folytatja majd.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »