A Fradi letiltaná Kassai Viktort a meccseiről

A bajnoki címvédő Ferencváros vezetői azt kérik majd a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ), hogy Kassai Viktor ne vezessen több mérkőzést csapatuknak.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az M4 Sport vasárnap esti, Góóól című műsorában „elfogadhatatlannak” értékelte Kassai tevékenységét a szombati Vasas–Ferencváros (2-2) mérkőzésen, és közölte, írásban jelzik az MLSZ-nek, hogy szeretnének „leiratkozni” a játékvezetőről. Kassai a listavezető angyalföldiek javára három, a Ferencvárosnak pedig egy tizenegyest ítélt, ebből mindkét együttes egyet értékesített.

Orosz Pál a bíró stílusával, arroganciájával is indokolta a döntésüket, és emlékeztetett, hogy Kassai a mostani szezonban eddig három bajnoki meccset vezetett az FTC-nek – a Budapest Honvéd, az Újpest és a Vasas ellenit –, ezeken összesen 14 sárga és két piros lapot adott az FTC játékosainak, és négy büntetőt ítélt a csapat ellen.

A vezérigazgató hozzátette: a bajnoki címmel végződött előző idény első 16 fordulója során 30 sárga lapot kaptak labdarúgóik, akik ellen egy tizenegyest ítéltek, a jelenlegi évadban viszont már 53 sárgánál és nyolc büntetőnél járnak.

A szombaton kiállított ecuadori védő, Cristian Ramírez – a klubvezető elmondása szerint – milliós nagyságrendű büntetésre számíthat, sőt fontolgatják, hogy pszichológus segítségét is kérik vele kapcsolatban.

A Ferencváros az OTP Bank Liga 16. fordulóját követően a tabella harmadik helyén áll, hátránya a listavezető Vasassal szemben öt, a második Videoton mögött pedig egy pont.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »