A Fox News megvédte Orbán Viktor álláspontját

A amerikai Fox TV egyik műsorában téma volt a magyar miniszterelnök, akit azért emelt ki kommentárjában Tucker Carlson, a csatorna riportere, mert ő olyan európai politikus, aki felemeli szavát a tömeges bevándorlás ellen, és félti a több ezer éves keresztény kultúrát. Teszi mindezt annak ellenére, hogy az európai elit igazságtalanul igyekszik őt megbélyegezni – tette hozzá.

A történelem fittyet hány a jóslatokra, nevetve mutat fityiszt a liberális politika prófétáinak – mondta még a 2016-os esztendőt értékelve a miniszterelnök, és egyre egyértelműbb, hogy ebben is igaza volt. Bár a nemzetközi médiát ma még furkósbotnak használja az a nemzetközi politikai elit, amely Soros Györggyel az élen aljas játszmái között célul tűzte ki a kereszténységtől teljes egészében megfosztott, iszlamizált Európát, egyre többször tűnik fel az a másik világ, benne az a másik Amerika, amelyik sokáig hallgatott, és úgy tűnt, már nem is létezik. Márpedig itt van.

A többség hangját nem lehet sokáig elhallgatni, előbb-utóbb Európában is így történik majd. Addig még kénytelenek leszünk a már megszokott hangvételű, gyalázkodó cikkeket olvasni az egy irányba terelt nyugati médiában. De jobb ha hozzászoknak a hazai balliberálisok, hogy egyre többet fogják hallani azt a hangot, amit most a Fox-ban hallhattak.

Hírdetés

Fox News-ban elhangzott teljes szöveg:

„Van legalább egy politikus Európában, aki nem fél attól, hogy rámutasson milyen veszélyes lehet a kontinensre egy olyan társadalom létrehozása, melyet Európa vezető politikusai szeretnének, miközben a kontinens polgárai teljesen ellenzik ezt. Orbán Viktor kampányindító beszédében arra figyelmeztetett, hogy a brüsszeli, berlini és párizsi politikusok tömeges bevándorlás iránti rajongása tönkre fogja tenni a nyugati civilizációt. Ellenlépések nélkül Európa muszlim többségű lehet, a keresztény kultúra pedig eltűnhet. A statisztikák Orbán Viktort igazolják: Magyarország lakossága 10 millió alatt van, születési arányszáma alacsony, így akár egy nem túl nagy bevándorlási hullám is elég lehet arra, hogy a muszlimok ellepjék az országot, eltörölve ezzel ott egy több ezer éves kultúrát. Amerikát ez annyira nem rázná meg, viszont ha egy föld már ezer éve a tiéd, akkor téged sem hagyna a dolog hidegen. Tavalyi közvélemény-kutatások bizonyítják, hogy Európa más országainak lakói is hasonlóan vélekednek, a német, francia, olasz, belga és további országok polgárainak többsége a muszlim országokból való tömeges bevándorlás azonnali megállítása mellett voksolt. Az Európai Unió vezetői természetesen Orbánt diktátornak nevezik (hát ez nagyon vicces!), főleg, hogy az ő mottójuk az, hogy ”csináld, amit mondunk, különben demokrácia-gyűlölő vagy„. Ez elég orwelli, nemde?!”

Az EU-s diktátumok tehát már az Atlanti-óceán túloldalán is annak látszanak amik.

Teveli Zoltán


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »