A földönkívüliek egyik kapcsolattartója, aki irányítani tudta a villámokat és látogatóba hívta az idegeneket

Ted Owens (1920-1987) egy feltehetően olyan ufó-kontakt személy volt, akinek paranormális erőit számos esetben demonstrálta. Pillantsunk bele ennek a különleges embernek az életébe!

 

Ted Owens géniusz-szintű IQ-val rendelkezett, s mint ilyen a Mensa tagja volt. Emellett azt vallotta, hogy „űrbéli intelligenciák” „pszichikai műtétet” hajtottak végre rajta, melynek során oly módon alakították át az agyát, hogy az képessé vált a telepatikus üzeneteik fogadására, vagyis érzékelésére.

 

Ő magát „ufó-prófétaként” definiálta, s olyan történeti személyiségekhez hasonlította, mint amilyen a bibliai Mózes volt. Nem kevesebbet állított magáról, mint hogy pszichokinetikus energiákkal bír, amelyeknek köszönhetően nem csupán megjósolni, hanem irányítani is képes a villámlást, a hurrikánokat, a földrengéseket és a vulkánokat. Ő önmagát a „PK Man” címmel tüntette ki, ami magyarul talán a „Pszichokinetikus Ember” kifejezéssel adható leginkább vissza.

 

De vajon miért ruházta rá Owens-re az emberiségtől jóval fejlettebb kozmikus fajok, földönkívüliek egyik csoportja ezeket a kétségtelenül paranormális képességeket?

Nos, erre a kérdésre a következő válasz adódik: Owens meg volt róla győződve, hogy azért kapta különleges adottságait az idegenektől, mert ők fel kívánták hívni a figyelmet általa azokra a veszélyekre, amelyek az emberekre leselkednek. Többek között elsősorban a nukleáris fegyverekre és a környezetszennyezésre gondolt Owens.

 

 

Mint az ilyenkor lenni szokott, nem mindenki fogadta el szűretlenül Owens állításait. Otto Binder például, aki a tudományos-fantasztikus irodalom és a képregényalkotás terén csillogtatta írói tehetségét, úgy vélte, hogy Owens olyan balesetsorozatot szenvedett el, amely agytraumát okozhatott nála. Ő ennek tudta be Owens állítólagos, a normál szintet meghaladó képességeit.

Jeffrey Mishlove, Ph. D. és klinikai pszichológus, könyvet is írt Owens-ről A PK-Ember: Igaz történet az elme anyag feletti hatalmáról címmel, melynek előszavát John E. Mack jegyzi.

 

Ha mélyebbre ásunk Owens életében, akkor olyan megdöbbentő egybeesésekre bukkanunk, amelyekre aligha illik a véletlen kifejezés. Nagymamája például arról volt ismert, hogy képes elveszett tárgyakat megtalálni és emberek halálát előre megjövendölni. Ezek után már nem lepődünk meg azon, hogy nagyapja varázsvesszős ember volt akkoriban, akinek ugyebár a különleges földsugárzások méréséhez volt affinitása. Ma ezt úgy mondanánk, hogy a radiesztéták sorait gyarapította.

 

Azoknak, akik teljesen kétlábbal állnak a földön, szeretnék néhány olyan esetet felvillantani, amelyek véleményem szerint többek, mint meggyőzőek és meghaladnak minden valószínűségszámítást.

 

Egy alkalommal akár a tudományosság szinte minden kritériumának megfelelhetett volna Owens. Történt ugyanis, hogy előre bejelentette, mi fog történni egy adott földrajzi helyen. Közölte, hogy pszi-képességeit San Francisco 100 mérföldes körzetére fogja kiterjeszteni. Attól a naptól számítva 90 napon át telepatikus kapcsolatba fog lépni a más dimenzióban létező lényekkel azért, hogy a megnevezett területeken azok megjelenjenek. Ennek következtében a rendőrségnek, a tudósoknak és más képzett megfigyelőknek lesz alkalmuk tudósítani az észlelésekről. Továbbá arra kéri az idegeneket, hogy a fent említett terület felett elektromágneses, illetve mágneses anomáliákat hozzanak létre.

Szándéka szerint nem csak egy alkalommal, hanem legalább három ízben fog nagy ufó-észlelésre sor kerülni a megnevezett helyen. Mindezt azért tette, hogy a kísérletről bebizonyosodjon, hogy valódi és hiteles.

 

 

A kedves érdeklődőt most bizonyára érdekli, hogy sikerült-e Owens-nek bizonyságot tenni képességeiről vagy sem. Nos, természetesen sikerült.

november 7-én vette kezdetét a kísérlet. Majd kettő és fél hét telt el, mire az események kezdtek furcsa fordulatot venni. Egy hatalmas áramszünetre került sor, miként azt a San Francisco Examiner hírül adta november 27-én. 100 000 lakás maradt áram nélkül egy nagy viharnak és az erős szélnek köszönhetően. Mivel a Hálaadás ünnepére esett, a munkások a városon kívül voltak és nem lehetett semmit sem megjavítani.

 

Mishlove arról is beszámolt, hogy Owens december 3-án közölte vele telefonon, hogy az általa beharangozott ufó-észlelések egyikére a következő napokban fog sor kerülni. Arra is emlékeztette őt, hogy a jelenséget megbízható szemtanúk fogják igazolni és az újságok címlapokon fogják leközölni. Ennek a különleges jóslatnak a beteljesedésére december 8-án került sor, amikor is a Bay Area-ban valaha látott legjobban dokumentált ufó-észlelés hozta rá a frászt több száz bámészkodóra.

Hírdetés

 

A Berkeley Gazette még ugyanabban az évben, december 10-én valóban főcímként közölte az említett eseményt. Mi több a Channel 9 tévékamerái rögzítették az eseményt.

 

Dean Radin, a Noétikus Tudományok Intézetének vezető tudósa, így interpretálta az esetet:

 

„Az újságcímlapon lehozott ufó – pipa. Sok szemtanú és egy bónusz videó – pipa. De mi a helyzet a többi ufóval és az idegen életformákkal?”

 

Mishlove ezt követően egy helyi emberrablásról szóló vizsgálatot tartott. Ezt a Concord Trascript-ben adták közre.

 

„Idegenek – pipa” – írta Radin.

 

Ezek csak kiragadott példák az Owens-t övező bizarr események közül, amelyeket Radin fejteget könyvében Mishlove dokumentációi alapján.

 

Fontos hangsúlyozni, hogy nem csupán egy-két elszigetelt esetről volt szól, amelyeket könnyedén a véletlen számlájára lehetett volna írni, hanem számos, a józan logikával alig vagy egyáltalán nem összeegyeztethető eseményre került sor, amelyeket Owens képességei fémjeleztek. Aki nem hiszi, járjon utánuk.

 

Végül tegyünk fel még egy kérdést: Amennyiben Owens állításai igazak voltak, akkor vajon a parapszichológia és a spiritualitás milyen hosszú távú céljait szolgálták ezek a földönkívüli beavatkozások? A választ mindenkinek magának kell megadnia erre a kérdésre.

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post A földönkívüliek egyik kapcsolattartója, aki irányítani tudta a villámokat és látogatóba hívta az idegeneket appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »