A földön aludtak, a Ryanair mindannyiukat kirúgta

A földön aludtak, a Ryanair mindannyiukat kirúgta

A Ryanair ír fapados légitársaság kirúgta azt a hat alkalmazottját, akik a múlt hónapban közzétették a közösségi portálokon egy fotót, ahogy épp a váróterem padlóján fekszenek a spanyol reptéren, mert egy járattörlés miatt nem volt hova menniük. A Ryanair vezetése szerint a fotó ártott a légitársaság hírnevének.

A légitársaság húsz alkalmazottjának kell a spanyol reptéren éjszakáznia, miután töröltek egy Portugáliába tartó járatot. Az alkalmazottak ezt az utasítást kapták. Először a szakszervezetek adtak hangot felháborodásuknak, majd mikor a fotó elterjedt a világhálón, a közvélemény nekiesett a Ryanairnek.

Hírdetés

A cég állítja, a fotón látható helyzet nem felelt meg teljesen a valóságnak, az alkalmazottakat pedig, akik szerepeltek rajta, kirúgták. A légitársaság szerint akkor a spanyol reptéren a kényelmetlen helyzet ellenére senkinek sem kellett a földön aludnia, először személyzeti részlegen kaptak egy helyiséget, majd ezt követően a „VIP szalonban” helyezték el őket, másnap pedig már repülhettek is Portóba.

eTrend.sk

Nyitókép: eTrend.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »