„A foci négy nullra nyert a hőzöngéssel szemben”

A magyar közvélemény nagy része ünnepli a válogatottat. Van, aki képtelen erre. Reakciók a közösségi térből.

Szép volt fiúk, mindent köszönünk! (Orbán Viktor miniszterelnök)

Állítom, magyar csapatot olyan ünneplés még nem fogadta soha, mint amilyen ezt a csapatot fogja. (Hajdú B. István sportriporter)

A magyar futball egy polccal feljebb lépett az európai mezőnyben, de így is csak a középmezőnyhöz csatlakozott. (Borókai Gábor, újságíró, a Heti Válasz főszerkesztője)

Büszkék vagyunk a csapatra, nagy köszönetet érdemelnek azért, mert láthatóan szívüket-lelküket beleadták ebbe a sorozatba. Jo pihenést nekik, aztán sikeres felkészülést a VB-re. (Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere)

Hírdetés

4-0 ide vagy oda, kalap le, és mély meghajlás a magyar válogatott előtt. Köszönjük! (Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért európai parlamenti képviselője)

Köszönjük fiúk! Büszkék vagyunk rátok! Ez nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete. (Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár)

Fantasztikus napokat okoztatok. Köszönjük. Legyetek büszkék magatokra, mi büszkék vagyunk rátok:). (Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke)

Véget ért a magyar álom, ez a belga csapat nagyon erősnek bizonyult. De szomorkodni nincs okunk. A világ legnépszerűbb játékának európai seregszemléjén nagyszerű sikert értünk el. Köszönet a felemelő pillanatokért a csapat minden tagjának, Dárdai Pálnak, Bernd Storcknak és az Európa-bajnok szurkolótáborunknak! (Vona Gábor, a Jobbik elnöke)

Köszönjük! (Deutsch Tamás, fideszes politikus)

Köszönjük nektek az èlmènyt ès azt a pár hèt varázslatot, amit adtatok nekünk ès az egész országnak!!! (Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornász)


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »