A fizetés még sok száz év integrációja után sem divat egyes korai migránsoknál – a rendőrök jól ismerték már a 17 éves csínytevőt

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves helyi "fiatal" ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az eltérő kultúrájú szombat délelőtt a megyeszékhelyen bement egy üzletbe, ahol már "nem volt ismeretlen" az eladó számára. A csínytevő a boltban magához vett egy becsomagolt péksüteményt, majd azzal fizetés nélkül akart távozni. A sértett megkísérelte visszatartani a fiút, aki – az eltulajdonítani kívánt termék megtartása végett – megszorította a nő karját, majd a pékáruval együtt elmenekült a helyszínről.

Hírdetés

A kis Balog-védencet sikerült beazonosítani, majd Kecskeméten el is fogták a rendőrök.

A nyomozók a – számukra már jól ismert – 17 éves fiatalkorút őrizetbe vették és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2015. október 31-én elrendelt.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »