A fideszes Kovács Sándor a korrupciós botrányok miatti zavarában a mi hazánkos "ellenfelével" egyeztetett?

A fideszes Kovács Sándor a korrupciós botrányok miatti zavarában a mi hazánkos "ellenfelével" egyeztetett?

Kovács Sándor fideszes országgyűlési képviselőnek nemcsak az ügyei, de a Facebook-oldala is figyelemreméltó. Ma például kirakott néhány képet egy megbeszélésről, azzal a kommentárral, hogy „az M49 gyorsforgalmi út Ököritófülpös – Csenger (Országhatár) szakasz engedélyezési tervének tájékoztatásán vettem részt a települések érintett polgármestereivel és más közéleti szereplőivel”.

Kovács Sándor sárga felsőben, Apáti István Fradi-védőmaszkban látható

Ez elvileg jól hangzik, csakhogy van néhány eltérés a valóság és a fideszes politikus közlése között. Ugyanis a fotón (és ezáltal a megbeszélésen) nincs ott sem Ököritófülpös polgármestere, Kukucskáné Laboncz Márta, sem pedig Csenger polgármestere, Forján Zsolt. Mindössze egy településvezetővel egyeztetett Kovács Sándor, Porcsalma első emberével, Kanyó Imrével. 

Hírdetés

Viszont ott volt Apáti István, a Mi hazánk országgyűlési képviselője, aki nem mellesleg tegnap jelentette be, hogy ő is elindul Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5-ös számú egyéni választókerületében – azaz (elvileg) Kovács Sándorral szemben.

Összenőtt, ami összetartozik, így asszisztál és tárgyalgat a Fidesz és a fiókpártja, a KDNP helyében kezdenék féltékeny lenni

– reagált lapunkra Földi István, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Apáti Istvánnal kapcsolatban inkább az a kérdés, hogy ő kit hív ki, és kivel van – hangsúlyozta. 

S hogy miért született meg Kovács Sándor mai bejegyzése, amelyben a legkevésbé szerepelnek az érintett települések polgármesterei, viszont ott van egyedüli nem kormánypárti politikusként Apáti István, arra Földi Istvánnak is van egy elmélete:

„A képviselő úr a körülötte kialakult korrupciós botrányok miatti zavarodottságában már azt sem tudja, hogy mit posztol a Facebookra.”
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »