A Fidesz „ráfordult” a Jobbikra: a kormány és a Népszabadság szerint is komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent a párt

A Fidesz „ráfordult” a Jobbikra: a kormány és a Népszabadság szerint is komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent a párt

Az államigazgatásban tevékenykedő tömérdek jobbikos alvó ügynökről beszélt Vona Gábor, aki alelnöke szerint nem úgy értette, de sokak szerint a párt nemzetközi kapcsolatai jelentik a valódi kockázatot – kezdődik a Népszabóság szombati cikke. Alább a ferdítésekkel tarkított folytatás.

A Fidesz tényleg ráfordult a Jobbikra. Erre utal, hogy Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypárt európai listavezetője tegnap úgy nyilatkozott: felelőtlen a szélsőjobboldali párt, amiért azzal kampányol, hogy ha Brüsszel nem fogadja el az új földtörvényt, akkor ki kell lépni az EU-ból, a valódi választás a szélsőségesség és a Fidesz-KDNP közt van.

Hírdetés

Persze nem az EP-választás okoz gondot a Fidesznek. Sokkal mélyebben érinti a kormánypártot a Jobbik feltételezett beágyazottsága. Ezzel kapcsolatban Vona Gábor egy januári beszédére emlékeztetnek. A Jobbik elnöke azt közölte, hogy „tömérdek alvó jobbikos ügynök várja a győzelmünket”. (…) „Számtalan szakértő segített kidolgozni a programot, és sok alvó ügynök is van az államigazgatásban, akik egyelőre félnek nyíltan támogatni a Jobbikot, de majd rájuk is számítani lehet”.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »